Effekten af stegetid og -temperatur på kvaliteten af spiseolier

Research output: Book/ReportReport – Annual report year: 2016Researchpeer-review

Standard

Effekten af stegetid og -temperatur på kvaliteten af spiseolier. / Jacobsen, Charlotte; Holmer, Iben; Simony Jensen, Jenny; Stampe Madsen, Stine; Lund-Larsen, Martin; Mejborn, Heddie.

Søborg : DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, 2016. 42 p.

Research output: Book/ReportReport – Annual report year: 2016Researchpeer-review

Harvard

Jacobsen, C, Holmer, I, Simony Jensen, J, Stampe Madsen, S, Lund-Larsen, M & Mejborn, H 2016, Effekten af stegetid og -temperatur på kvaliteten af spiseolier. DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, Søborg.

APA

Jacobsen, C., Holmer, I., Simony Jensen, J., Stampe Madsen, S., Lund-Larsen, M., & Mejborn, H. (2016). Effekten af stegetid og -temperatur på kvaliteten af spiseolier. Søborg: DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet.

CBE

Jacobsen C, Holmer I, Simony Jensen J, Stampe Madsen S, Lund-Larsen M, Mejborn H 2016. Effekten af stegetid og -temperatur på kvaliteten af spiseolier. Søborg: DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet. 42 p.

MLA

Jacobsen, Charlotte et al. Effekten af stegetid og -temperatur på kvaliteten af spiseolier Søborg: DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet. 2016.

Vancouver

Jacobsen C, Holmer I, Simony Jensen J, Stampe Madsen S, Lund-Larsen M, Mejborn H. Effekten af stegetid og -temperatur på kvaliteten af spiseolier. Søborg: DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, 2016. 42 p.

Author

Jacobsen, Charlotte ; Holmer, Iben ; Simony Jensen, Jenny ; Stampe Madsen, Stine ; Lund-Larsen, Martin ; Mejborn, Heddie. / Effekten af stegetid og -temperatur på kvaliteten af spiseolier. Søborg : DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet, 2016. 42 p.

Bibtex

@book{7bc34b2518c24b2baa9b1502319d761a,
title = "Effekten af stegetid og -temperatur p{\aa} kvaliteten af spiseolier",
author = "Charlotte Jacobsen and Iben Holmer and {Simony Jensen}, Jenny and {Stampe Madsen}, Stine and Martin Lund-Larsen and Heddie Mejborn",
year = "2016",
language = "Dansk",
publisher = "DTU F{\o}devareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Effekten af stegetid og -temperatur på kvaliteten af spiseolier

AU - Jacobsen, Charlotte

AU - Holmer, Iben

AU - Simony Jensen, Jenny

AU - Stampe Madsen, Stine

AU - Lund-Larsen, Martin

AU - Mejborn, Heddie

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Rapport

BT - Effekten af stegetid og -temperatur på kvaliteten af spiseolier

PB - DTU Fødevareinstituttet, Danmarks Tekniske Universitet

CY - Søborg

ER -