Dimensionering af havne- og industribelægninger

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

Abstract

I dag findes kun få anerkendte tekniske vejledninger til dimensionering og analyse af havne- og industribelægninger, hvilket vanskeliggør den rådgivende vejingeniørs opgave, når der skal dimensioneres belægninger for belastninger fra tunge køretøjer og containere. For at afhjælpe dette problem har Cowi A/S i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet søsat et ErhvervsPhD-projekt, der har som mål at udarbejde nye metoder og anbefalinger til udviklingen af tekniske vejledninger og standarder for havne- og industribelægninger.
Original languageDanish
JournalTrafik & Veje
Volume2014
Issue numberapril
Pages (from-to)36-38
ISSN1903-7384
Publication statusPublished - 2014
Externally publishedYes

Cite this

Skar, Asmus. / Dimensionering af havne- og industribelægninger. In: Trafik & Veje. 2014 ; Vol. 2014, No. april. pp. 36-38.
@article{e7973bab192a4055be42120e47f5c5cc,
title = "Dimensionering af havne- og industribel{\ae}gninger",
abstract = "I dag findes kun f{\aa} anerkendte tekniske vejledninger til dimensionering og analyse af havne- og industribel{\ae}gninger, hvilket vanskeligg{\o}r den r{\aa}dgivende vejingeni{\o}rs opgave, n{\aa}r der skal dimensioneres bel{\ae}gninger for belastninger fra tunge k{\o}ret{\o}jer og containere. For at afhj{\ae}lpe dette problem har Cowi A/S i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet s{\o}sat et ErhvervsPhD-projekt, der har som m{\aa}l at udarbejde nye metoder og anbefalinger til udviklingen af tekniske vejledninger og standarder for havne- og industribel{\ae}gninger.",
author = "Asmus Skar",
year = "2014",
language = "Dansk",
volume = "2014",
pages = "36--38",
journal = "Trafik & Veje",
issn = "1903-7384",
publisher = "Dansk Vejtidsskrift ApS",
number = "april",

}

Dimensionering af havne- og industribelægninger. / Skar, Asmus.

In: Trafik & Veje, Vol. 2014, No. april, 2014, p. 36-38.

Research output: Contribution to journalJournal articleCommunication

TY - JOUR

T1 - Dimensionering af havne- og industribelægninger

AU - Skar, Asmus

PY - 2014

Y1 - 2014

N2 - I dag findes kun få anerkendte tekniske vejledninger til dimensionering og analyse af havne- og industribelægninger, hvilket vanskeliggør den rådgivende vejingeniørs opgave, når der skal dimensioneres belægninger for belastninger fra tunge køretøjer og containere. For at afhjælpe dette problem har Cowi A/S i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet søsat et ErhvervsPhD-projekt, der har som mål at udarbejde nye metoder og anbefalinger til udviklingen af tekniske vejledninger og standarder for havne- og industribelægninger.

AB - I dag findes kun få anerkendte tekniske vejledninger til dimensionering og analyse af havne- og industribelægninger, hvilket vanskeliggør den rådgivende vejingeniørs opgave, når der skal dimensioneres belægninger for belastninger fra tunge køretøjer og containere. For at afhjælpe dette problem har Cowi A/S i samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet søsat et ErhvervsPhD-projekt, der har som mål at udarbejde nye metoder og anbefalinger til udviklingen af tekniske vejledninger og standarder for havne- og industribelægninger.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2014

SP - 36

EP - 38

JO - Trafik & Veje

JF - Trafik & Veje

SN - 1903-7384

IS - april

ER -