Dimensioner i en model af produktfornyelsesprocessen

Ole-Christian Bjarnø

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingArticle in proceedingsResearch

  Abstract

  Dette paper der er baseret på litteraturundersøgelser og teoretiske ovejelser omhandler udvikling af en model til beskrivelse af produktstyring ved produktudvikling med høj hastighed. Modellen er beskrevet gennem fire hovedklasser og 16 dimensioner, og desuden illustreret ved enkelte eksempler på de determinanter, der forventes at indgå i dimensionerne.
  Original languageDanish
  Title of host publicationProceedings fra 4. IPS Symposium
  PublisherAalborg Universitet
  Publication date1991
  Publication statusPublished - 1991
  EventIPS Symposium - Fuglsø, Danmark
  Duration: 5 Nov 1829 → …

  Conference

  ConferenceIPS Symposium
  CityFuglsø, Danmark
  Period05/11/1829 → …

  Cite this

  Bjarnø, O-C. (1991). Dimensioner i en model af produktfornyelsesprocessen. In Proceedings fra 4. IPS Symposium Aalborg Universitet.
  Bjarnø, Ole-Christian. / Dimensioner i en model af produktfornyelsesprocessen. Proceedings fra 4. IPS Symposium. Aalborg Universitet, 1991.
  @inproceedings{5110ce7704b94d40b8528627c922f944,
  title = "Dimensioner i en model af produktfornyelsesprocessen",
  abstract = "Dette paper der er baseret p{\aa} litteraturunders{\o}gelser og teoretiske ovejelser omhandler udvikling af en model til beskrivelse af produktstyring ved produktudvikling med h{\o}j hastighed. Modellen er beskrevet gennem fire hovedklasser og 16 dimensioner, og desuden illustreret ved enkelte eksempler p{\aa} de determinanter, der forventes at indg{\aa} i dimensionerne.",
  author = "Ole-Christian Bjarn{\o}",
  year = "1991",
  language = "Dansk",
  booktitle = "Proceedings fra 4. IPS Symposium",
  publisher = "Aalborg Universitet",

  }

  Bjarnø, O-C 1991, Dimensioner i en model af produktfornyelsesprocessen. in Proceedings fra 4. IPS Symposium. Aalborg Universitet, IPS Symposium, Fuglsø, Danmark, 05/11/1829.

  Dimensioner i en model af produktfornyelsesprocessen. / Bjarnø, Ole-Christian.

  Proceedings fra 4. IPS Symposium. Aalborg Universitet, 1991.

  Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingArticle in proceedingsResearch

  TY - GEN

  T1 - Dimensioner i en model af produktfornyelsesprocessen

  AU - Bjarnø, Ole-Christian

  PY - 1991

  Y1 - 1991

  N2 - Dette paper der er baseret på litteraturundersøgelser og teoretiske ovejelser omhandler udvikling af en model til beskrivelse af produktstyring ved produktudvikling med høj hastighed. Modellen er beskrevet gennem fire hovedklasser og 16 dimensioner, og desuden illustreret ved enkelte eksempler på de determinanter, der forventes at indgå i dimensionerne.

  AB - Dette paper der er baseret på litteraturundersøgelser og teoretiske ovejelser omhandler udvikling af en model til beskrivelse af produktstyring ved produktudvikling med høj hastighed. Modellen er beskrevet gennem fire hovedklasser og 16 dimensioner, og desuden illustreret ved enkelte eksempler på de determinanter, der forventes at indgå i dimensionerne.

  M3 - Konferencebidrag i proceedings

  BT - Proceedings fra 4. IPS Symposium

  PB - Aalborg Universitet

  ER -

  Bjarnø O-C. Dimensioner i en model af produktfornyelsesprocessen. In Proceedings fra 4. IPS Symposium. Aalborg Universitet. 1991