Dansk produktionsindustri opdateres med MADE Digital

Lisbeth Lassen

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

55 Downloads (Pure)

Abstract

Med projektet MADE Digital kommer DTU til at spille en vigtig rolle når den danske produktionsindustri skal skabe grundlaget for at indføre automatisering i produktionen. Projektet modtog ialt 79 mio.kr. af Innovationsfonden i slutningen af 2016 og hører under Grand Solutions. På DTU deltager DTU Mekanik, DTU Compute og DTU Management.
Original languageDanish
Publication date2018
Publication statusPublished - 2018

Keywords

  • Produktion og ledelse

Cite this

@misc{2fccf9f968274f2a8bb125b5354cc7ca,
title = "Dansk produktionsindustri opdateres med MADE Digital",
abstract = "Med projektet MADE Digital kommer DTU til at spille en vigtig rolle n{\aa}r den danske produktionsindustri skal skabe grundlaget for at indf{\o}re automatisering i produktionen. Projektet modtog ialt 79 mio.kr. af Innovationsfonden i slutningen af 2016 og h{\o}rer under Grand Solutions. P{\aa} DTU deltager DTU Mekanik, DTU Compute og DTU Management.",
keywords = "Produktion og ledelse",
author = "Lisbeth Lassen",
year = "2018",
language = "Dansk",
type = "Other",

}

Dansk produktionsindustri opdateres med MADE Digital. / Lassen, Lisbeth.

2018, .

Research output: Other contributionNet publication - Internet publicationCommunication

TY - ICOMM

T1 - Dansk produktionsindustri opdateres med MADE Digital

AU - Lassen, Lisbeth

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Med projektet MADE Digital kommer DTU til at spille en vigtig rolle når den danske produktionsindustri skal skabe grundlaget for at indføre automatisering i produktionen. Projektet modtog ialt 79 mio.kr. af Innovationsfonden i slutningen af 2016 og hører under Grand Solutions. På DTU deltager DTU Mekanik, DTU Compute og DTU Management.

AB - Med projektet MADE Digital kommer DTU til at spille en vigtig rolle når den danske produktionsindustri skal skabe grundlaget for at indføre automatisering i produktionen. Projektet modtog ialt 79 mio.kr. af Innovationsfonden i slutningen af 2016 og hører under Grand Solutions. På DTU deltager DTU Mekanik, DTU Compute og DTU Management.

KW - Produktion og ledelse

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation

ER -