Cocktail: Danmarks største forskningsprojekt om cocktaileffekter i fødevarer

Research output: Book/ReportBook

294 Downloads (Pure)

Abstract

Danmarks hidtil største forskningsprojekt om kemikaliers cocktaileffekter, Cocktail, har tilvejebragt nødvendig viden om cocktaileffekter af kemiske stoffer i fødevarer. I projektet er en pålidelig metode eksempelvis skabt til at beregne cocktaileffekter af kemikalier i fødevarer, ligesom en ny strategi til gruppering af kemikalier og vurdering af fødevareemballage og forureninger i fødevarer er udviklet. Den nye viden er afgørende i en national kontekst, men spiller også en vigtig rolle i videreudviklingen af EU’s kemikaliestrategi.
Original languageDanish
Place of PublicationSøborg
PublisherDTU Fødevareinstituttet
Number of pages11
ISBN (Electronic)9788793109476
Publication statusPublished - 2015

Cite this

@book{7192f9df04bf41128db1cd2d474e861e,
title = "Cocktail: Danmarks st{\o}rste forskningsprojekt om cocktaileffekter i f{\o}devarer",
abstract = "Danmarks hidtil st{\o}rste forskningsprojekt om kemikaliers cocktaileffekter, Cocktail, har tilvejebragt n{\o}dvendig viden om cocktaileffekter af kemiske stoffer i f{\o}devarer. I projektet er en p{\aa}lidelig metode eksempelvis skabt til at beregne cocktaileffekter af kemikalier i f{\o}devarer, ligesom en ny strategi til gruppering af kemikalier og vurdering af f{\o}devareemballage og forureninger i f{\o}devarer er udviklet. Den nye viden er afg{\o}rende i en national kontekst, men spiller ogs{\aa} en vigtig rolle i videreudviklingen af EU’s kemikaliestrategi.",
author = "Vinggaard, {Anne Marie} and Camilla Taxvig and Ulla Hass and Annette Petersen and Rasmussen, {Peter Have} and Frandsen, {Henrik Lauritz} and Marianne Dybdahl and Petersen, {Jens H{\o}jslev} and Xenia Trier",
year = "2015",
language = "Dansk",
publisher = "DTU F{\o}devareinstituttet",

}

Cocktail: Danmarks største forskningsprojekt om cocktaileffekter i fødevarer. / Vinggaard, Anne Marie; Taxvig, Camilla; Hass, Ulla; Petersen, Annette; Rasmussen, Peter Have; Frandsen, Henrik Lauritz; Dybdahl, Marianne; Petersen, Jens Højslev; Trier, Xenia.

Søborg : DTU Fødevareinstituttet, 2015. 11 p.

Research output: Book/ReportBook

TY - BOOK

T1 - Cocktail: Danmarks største forskningsprojekt om cocktaileffekter i fødevarer

AU - Vinggaard, Anne Marie

AU - Taxvig, Camilla

AU - Hass, Ulla

AU - Petersen, Annette

AU - Rasmussen, Peter Have

AU - Frandsen, Henrik Lauritz

AU - Dybdahl, Marianne

AU - Petersen, Jens Højslev

AU - Trier, Xenia

PY - 2015

Y1 - 2015

N2 - Danmarks hidtil største forskningsprojekt om kemikaliers cocktaileffekter, Cocktail, har tilvejebragt nødvendig viden om cocktaileffekter af kemiske stoffer i fødevarer. I projektet er en pålidelig metode eksempelvis skabt til at beregne cocktaileffekter af kemikalier i fødevarer, ligesom en ny strategi til gruppering af kemikalier og vurdering af fødevareemballage og forureninger i fødevarer er udviklet. Den nye viden er afgørende i en national kontekst, men spiller også en vigtig rolle i videreudviklingen af EU’s kemikaliestrategi.

AB - Danmarks hidtil største forskningsprojekt om kemikaliers cocktaileffekter, Cocktail, har tilvejebragt nødvendig viden om cocktaileffekter af kemiske stoffer i fødevarer. I projektet er en pålidelig metode eksempelvis skabt til at beregne cocktaileffekter af kemikalier i fødevarer, ligesom en ny strategi til gruppering af kemikalier og vurdering af fødevareemballage og forureninger i fødevarer er udviklet. Den nye viden er afgørende i en national kontekst, men spiller også en vigtig rolle i videreudviklingen af EU’s kemikaliestrategi.

M3 - Bog

BT - Cocktail: Danmarks største forskningsprojekt om cocktaileffekter i fødevarer

PB - DTU Fødevareinstituttet

CY - Søborg

ER -