Cloud and Data - Op i vinden og ud i rummet - med IBM Cloud

Petra Goude, Matthias Biniok, Kim Branner

Research output: Contribution to conferenceConference abstract for conferenceResearchpeer-review

Abstract

For nylig er IBM Watson blevet sendt ud i rummet. Nærmere bestemt er CIMON, en virtuel kollega til astronauterne på den europæiske rumstation, blevet sendt ud for at supportere mandskabet i en række funktioner. At udvikle cloud-løsninger med AI og Machine Learning til sådan et ekstremt miljø strækker teknologien til dens grænser, og på denne session kan du få et indblik i hvordan.

I anden del af sessionen får vi besøg af DTU Vindenergi, der kommer og fortæller om, hvordan cloud-teknologi kan ændre den måde, vi producerer og opererer vindmøller på. DTU og 10 industripartnere starter projektet RELIABLADE, hvor IoT-data fra vindmøller via Watson IoT-platformen skal forudsige, hvordan vindmøllernes vinger reagerer på længerevarende påvirkninger. På den måde kan man forudsige udviklingen og lave forebyggende vedligehold i stedet for at spilde dyrebar tid på nedbrud.
Original languageEnglish
Publication date2018
Publication statusPublished - 2018
EventIBM Think Copenhagen - København, Denmark
Duration: 7 Nov 20187 Nov 2018

Seminar

SeminarIBM Think Copenhagen
Country/TerritoryDenmark
CityKøbenhavn
Period07/11/201807/11/2018

Fingerprint

Dive into the research topics of 'Cloud and Data - Op i vinden og ud i rummet - med IBM Cloud'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this