BygSol, Samarbejde oglæring i byggeriet

Afsluttende evaluering af BygSol-Initiativet

Elsebet Frydendal Pedersen

Research output: Book/ReportReportResearch

Abstract

BygSol var en projektbaseret sammenslutning af en række virksomheder, faglige organisationer og forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Det fælles mål var at skabe en ny og forbedret byggeproces - et program for fremtidens metoder og processer. Projektet har omfattet 25 byggesager - fra ombygning af et enkelt byhus til et stort boligbyggeri. I alt har 650 byggefolk på alle niveauer fra bygherrer, projekterende, rådgivere, materialeleverandører til udførende byggevirksomheder medvirket i projektet.
Original languageDanish
PublisherTeknologisk Institut, www.bygsol.dk
Number of pages133
Publication statusPublished - 2007
Externally publishedYes

Cite this

Pedersen, E. F. (2007). BygSol, Samarbejde oglæring i byggeriet: Afsluttende evaluering af BygSol-Initiativet. Teknologisk Institut, www.bygsol.dk.
Pedersen, Elsebet Frydendal. / BygSol, Samarbejde oglæring i byggeriet : Afsluttende evaluering af BygSol-Initiativet. Teknologisk Institut, www.bygsol.dk, 2007. 133 p.
@book{9a3c179b10f943699066733eeab0539e,
title = "BygSol, Samarbejde ogl{\ae}ring i byggeriet: Afsluttende evaluering af BygSol-Initiativet",
abstract = "BygSol var en projektbaseret sammenslutning af en r{\ae}kke virksomheder, faglige organisationer og forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Det f{\ae}lles m{\aa}l var at skabe en ny og forbedret byggeproces - et program for fremtidens metoder og processer. Projektet har omfattet 25 byggesager - fra ombygning af et enkelt byhus til et stort boligbyggeri. I alt har 650 byggefolk p{\aa} alle niveauer fra bygherrer, projekterende, r{\aa}dgivere, materialeleverand{\o}rer til udf{\o}rende byggevirksomheder medvirket i projektet.",
author = "Pedersen, {Elsebet Frydendal}",
year = "2007",
language = "Dansk",
publisher = "Teknologisk Institut, www.bygsol.dk",

}

BygSol, Samarbejde oglæring i byggeriet : Afsluttende evaluering af BygSol-Initiativet. / Pedersen, Elsebet Frydendal.

Teknologisk Institut, www.bygsol.dk, 2007. 133 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - BygSol, Samarbejde oglæring i byggeriet

T2 - Afsluttende evaluering af BygSol-Initiativet

AU - Pedersen, Elsebet Frydendal

PY - 2007

Y1 - 2007

N2 - BygSol var en projektbaseret sammenslutning af en række virksomheder, faglige organisationer og forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Det fælles mål var at skabe en ny og forbedret byggeproces - et program for fremtidens metoder og processer. Projektet har omfattet 25 byggesager - fra ombygning af et enkelt byhus til et stort boligbyggeri. I alt har 650 byggefolk på alle niveauer fra bygherrer, projekterende, rådgivere, materialeleverandører til udførende byggevirksomheder medvirket i projektet.

AB - BygSol var en projektbaseret sammenslutning af en række virksomheder, faglige organisationer og forsknings- og uddannelsesinstitutioner. Det fælles mål var at skabe en ny og forbedret byggeproces - et program for fremtidens metoder og processer. Projektet har omfattet 25 byggesager - fra ombygning af et enkelt byhus til et stort boligbyggeri. I alt har 650 byggefolk på alle niveauer fra bygherrer, projekterende, rådgivere, materialeleverandører til udførende byggevirksomheder medvirket i projektet.

M3 - Rapport

BT - BygSol, Samarbejde oglæring i byggeriet

PB - Teknologisk Institut, www.bygsol.dk

ER -

Pedersen EF. BygSol, Samarbejde oglæring i byggeriet: Afsluttende evaluering af BygSol-Initiativet. Teknologisk Institut, www.bygsol.dk, 2007. 133 p.