Bygningsdynamik

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

762 Downloads (Pure)

Abstract

Dette kapitel om bygningsdynamik er en generel introduktion for at give en overordnet forståelse af emnet og henvender sig primært til brug for undervisning på ingeniør- og maskinmesteruddannelsen. Færdiguddannede ingeniører eller maskinmestre kan også få inspiration fra materialet.
Ved skrivning af dette kapitel er der lagt vægt på at inkludere relevante figurer og tabeller fra aktuel litteratur. Dette er for at gøre det lettere ved læsning af kapitlet. Kapitlet er primært skrevet som lærebogsmateriale for studerende, som på kort tid skal finde den relevante information.
ELFORSK projektet: Indeklima, Facility Management, Ventilation, Opvarmning, CTS, bygnings-dynamik, nøgletal og energirenovering. Alle afsnit behandler det pågældende emne ud fra relevansen i forhold til ”Energirigtig drift af det rette indeklima i bygninger”.
Original languageEnglish
Title of host publicationEnDrIn FM-Lærebog
Number of pages93
Publication date2018
Chapter12
Publication statusPublished - 2018

Bibliographical note

EnDrIn FM-Lærebog – Energirigtigt drift af det rette indeklima i bygninger – EnDrIn, Bygningsdynamik – Kapitel 12, Jørgen Erik Christensen, ELFORSK projektnummer 348-006 & DTU Civil Engineering – DTU, 2018, 93 pages.

Fingerprint Dive into the research topics of 'Bygningsdynamik'. Together they form a unique fingerprint.

Cite this