Bygningsdynamik

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

185 Downloads (Pure)

Abstract

Dette kapitel om bygningsdynamik er en generel introduktion for at give en overordnet forståelse af emnet og henvender sig primært til brug for undervisning på ingeniør- og maskinmesteruddannelsen. Færdiguddannede ingeniører eller maskinmestre kan også få inspiration fra materialet.
Ved skrivning af dette kapitel er der lagt vægt på at inkludere relevante figurer og tabeller fra aktuel litteratur. Dette er for at gøre det lettere ved læsning af kapitlet. Kapitlet er primært skrevet som lærebogsmateriale for studerende, som på kort tid skal finde den relevante information.
ELFORSK projektet: Indeklima, Facility Management, Ventilation, Opvarmning, CTS, bygnings-dynamik, nøgletal og energirenovering. Alle afsnit behandler det pågældende emne ud fra relevansen i forhold til ”Energirigtig drift af det rette indeklima i bygninger”.
Original languageEnglish
Title of host publicationEnDrIn FM-Lærebog
Number of pages93
Publication date2018
Chapter12
Publication statusPublished - 2018

Bibliographical note

EnDrIn FM-Lærebog – Energirigtigt drift af det rette indeklima i bygninger – EnDrIn, Bygningsdynamik – Kapitel 12, Jørgen Erik Christensen, ELFORSK projektnummer 348-006 & DTU Civil Engineering – DTU, 2018, 93 pages.

Cite this

Christensen, J. E. (2018). Bygningsdynamik. In EnDrIn FM-Lærebog
Christensen, Jørgen Erik. / Bygningsdynamik. EnDrIn FM-Lærebog. 2018.
@inbook{54179a85fc9d4e68ac335769877ce17a,
title = "Bygningsdynamik",
abstract = "Dette kapitel om bygningsdynamik er en generel introduktion for at give en overordnet forst{\aa}else af emnet og henvender sig prim{\ae}rt til brug for undervisning p{\aa} ingeni{\o}r- og maskinmesteruddannelsen. F{\ae}rdiguddannede ingeni{\o}rer eller maskinmestre kan ogs{\aa} f{\aa} inspiration fra materialet.Ved skrivning af dette kapitel er der lagt v{\ae}gt p{\aa} at inkludere relevante figurer og tabeller fra aktuel litteratur. Dette er for at g{\o}re det lettere ved l{\ae}sning af kapitlet. Kapitlet er prim{\ae}rt skrevet som l{\ae}rebogsmateriale for studerende, som p{\aa} kort tid skal finde den relevante information.ELFORSK projektet: Indeklima, Facility Management, Ventilation, Opvarmning, CTS, bygnings-dynamik, n{\o}gletal og energirenovering. Alle afsnit behandler det p{\aa}g{\ae}ldende emne ud fra relevansen i forhold til ”Energirigtig drift af det rette indeklima i bygninger”.",
author = "Christensen, {J{\o}rgen Erik}",
note = "EnDrIn FM-L{\ae}rebog – Energirigtigt drift af det rette indeklima i bygninger – EnDrIn, Bygningsdynamik – Kapitel 12, J{\o}rgen Erik Christensen, ELFORSK projektnummer 348-006 & DTU Civil Engineering – DTU, 2018, 93 pages.",
year = "2018",
language = "English",
booktitle = "EnDrIn FM-L{\ae}rebog",

}

Christensen, JE 2018, Bygningsdynamik. in EnDrIn FM-Lærebog.

Bygningsdynamik. / Christensen, Jørgen Erik.

EnDrIn FM-Lærebog. 2018.

Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceedingBook chapterEducation

TY - CHAP

T1 - Bygningsdynamik

AU - Christensen, Jørgen Erik

N1 - EnDrIn FM-Lærebog – Energirigtigt drift af det rette indeklima i bygninger – EnDrIn, Bygningsdynamik – Kapitel 12, Jørgen Erik Christensen, ELFORSK projektnummer 348-006 & DTU Civil Engineering – DTU, 2018, 93 pages.

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Dette kapitel om bygningsdynamik er en generel introduktion for at give en overordnet forståelse af emnet og henvender sig primært til brug for undervisning på ingeniør- og maskinmesteruddannelsen. Færdiguddannede ingeniører eller maskinmestre kan også få inspiration fra materialet.Ved skrivning af dette kapitel er der lagt vægt på at inkludere relevante figurer og tabeller fra aktuel litteratur. Dette er for at gøre det lettere ved læsning af kapitlet. Kapitlet er primært skrevet som lærebogsmateriale for studerende, som på kort tid skal finde den relevante information.ELFORSK projektet: Indeklima, Facility Management, Ventilation, Opvarmning, CTS, bygnings-dynamik, nøgletal og energirenovering. Alle afsnit behandler det pågældende emne ud fra relevansen i forhold til ”Energirigtig drift af det rette indeklima i bygninger”.

AB - Dette kapitel om bygningsdynamik er en generel introduktion for at give en overordnet forståelse af emnet og henvender sig primært til brug for undervisning på ingeniør- og maskinmesteruddannelsen. Færdiguddannede ingeniører eller maskinmestre kan også få inspiration fra materialet.Ved skrivning af dette kapitel er der lagt vægt på at inkludere relevante figurer og tabeller fra aktuel litteratur. Dette er for at gøre det lettere ved læsning af kapitlet. Kapitlet er primært skrevet som lærebogsmateriale for studerende, som på kort tid skal finde den relevante information.ELFORSK projektet: Indeklima, Facility Management, Ventilation, Opvarmning, CTS, bygnings-dynamik, nøgletal og energirenovering. Alle afsnit behandler det pågældende emne ud fra relevansen i forhold til ”Energirigtig drift af det rette indeklima i bygninger”.

M3 - Book chapter

BT - EnDrIn FM-Lærebog

ER -

Christensen JE. Bygningsdynamik. In EnDrIn FM-Lærebog. 2018