Brancheindsats for jern- og metalstøberier: Fase 2.1 Udvælgelse af relevante processer

  Research output: Book/ReportReportResearch

  Abstract

  Dette er en delrapportering af brancheindsatsens fase 2.1, som er udvælgelse af relevante støbeprocesser til UMIP databasen. Processerne er udvalgt og prioriteret ud fra et overblik over processer på danske jern- og metalstøberier, besøg på en række virksomheder, indledende miljøvurdering af 2 støbevirksomheder og indledende toxicitetsvurdering af afgasningen fra typiske bindersystemer.
  Original languageDanish
  PublisherIPL/ IPU
  Number of pages19
  Publication statusPublished - 2002

  Keywords

  • Foundry technology
  • Environment

  Cite this

  @book{b98ec17fe6df4c6495868b22aca131f3,
  title = "Brancheindsats for jern- og metalst{\o}berier: Fase 2.1 Udv{\ae}lgelse af relevante processer",
  abstract = "Dette er en delrapportering af brancheindsatsens fase 2.1, som er udv{\ae}lgelse af relevante st{\o}beprocesser til UMIP databasen. Processerne er udvalgt og prioriteret ud fra et overblik over processer p{\aa} danske jern- og metalst{\o}berier, bes{\o}g p{\aa} en r{\ae}kke virksomheder, indledende milj{\o}vurdering af 2 st{\o}bevirksomheder og indledende toxicitetsvurdering af afgasningen fra typiske bindersystemer.",
  keywords = "Foundry technology, Environment",
  author = "Niels Tiedje and Niels Frees and Olsen, {Stig Irving}",
  year = "2002",
  language = "Dansk",
  publisher = "IPL/ IPU",

  }

  Brancheindsats for jern- og metalstøberier: Fase 2.1 Udvælgelse af relevante processer. / Tiedje, Niels; Frees, Niels; Olsen, Stig Irving.

  IPL/ IPU, 2002. 19 p.

  Research output: Book/ReportReportResearch

  TY - RPRT

  T1 - Brancheindsats for jern- og metalstøberier: Fase 2.1 Udvælgelse af relevante processer

  AU - Tiedje, Niels

  AU - Frees, Niels

  AU - Olsen, Stig Irving

  PY - 2002

  Y1 - 2002

  N2 - Dette er en delrapportering af brancheindsatsens fase 2.1, som er udvælgelse af relevante støbeprocesser til UMIP databasen. Processerne er udvalgt og prioriteret ud fra et overblik over processer på danske jern- og metalstøberier, besøg på en række virksomheder, indledende miljøvurdering af 2 støbevirksomheder og indledende toxicitetsvurdering af afgasningen fra typiske bindersystemer.

  AB - Dette er en delrapportering af brancheindsatsens fase 2.1, som er udvælgelse af relevante støbeprocesser til UMIP databasen. Processerne er udvalgt og prioriteret ud fra et overblik over processer på danske jern- og metalstøberier, besøg på en række virksomheder, indledende miljøvurdering af 2 støbevirksomheder og indledende toxicitetsvurdering af afgasningen fra typiske bindersystemer.

  KW - Foundry technology

  KW - Environment

  M3 - Rapport

  BT - Brancheindsats for jern- og metalstøberier: Fase 2.1 Udvælgelse af relevante processer

  PB - IPL/ IPU

  ER -