Basis for strategizing agri-food innovation: resultater fra baggrundsstudier og workshops

Birgitte Rasmussen, Tomas Vedsmand

    Research output: Book/ReportReportResearch

    239 Downloads (Pure)

    Abstract

    Denne rapport indeholder en rapportering af baggrundsstudier og workshops i forbindelse med projektet ’Jordbrugs- og fødevaresektorens udviklingsmuligheder i et regionalt innovationssystem perspektiv’. Baggrundsstudierne omfatter tilgange til regional regionaludvikling, strategi og innovation, erfaringer fra danske dialogprojekter samt review af danske regionale strategier. Workshops er gennemført perioden 2007 til 2009 i samarbejde med: • Jordbrugsklyngen under Bornholms Vækstforum: ’Innovationsworkshop om jordbrugs- og fødevaresektorens fremtidige udviklingsmuligheder på Bornholm’ • Fødevareplatformen i Region Sjælland: ’Identitet for jordbrugs- og fødevareprodukter frem mod 2015’ • Det regionale fødevarenetværk under Danske Regioner: ’Regionernes fremtidige råderum og handlemuligheder’ For hvert delelement er læringspunkter beskrevet på opsummerende form. Disse bidrager sammen med projektets øvrige resultater til udvikling af en strategimodel rettet mod erhvervsudvikling på regionalt niveau gennem innovation i jordbrugs- og fødevaresektoren. Projektet er finansieret af Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og er en del af forskningsprogrammet ’Jordbrugs- og fødevaresektorens fremtidige rolle og udvikling i et regionalt perspektiv’.
    Original languageDanish
    Place of PublicationKgs. Lyngby
    PublisherDTU Management
    Number of pages51
    ISBN (Print)978-87-90855-50-5
    Publication statusPublished - 2009
    SeriesDTU Management 2009
    Number8

    Keywords

    • agri-food innovation
    • food innovation

    Cite this