@book{d8f320e4928645de8148c9d4a280ebe5,
title = "Basis for strategizing agri-food innovation: resultater fra baggrundsstudier og workshops",
abstract = "Denne rapport indeholder en rapportering af baggrundsstudier og workshops i forbindelse med projektet {\textquoteright}Jordbrugs- og f{\o}devaresektorens udviklingsmuligheder i et regionalt innovationssystem perspektiv{\textquoteright}. Baggrundsstudierne omfatter tilgange til regional regionaludvikling, strategi og innovation, erfaringer fra danske dialogprojekter samt review af danske regionale strategier. Workshops er gennemf{\o}rt perioden 2007 til 2009 i samarbejde med: • Jordbrugsklyngen under Bornholms V{\ae}kstforum: {\textquoteright}Innovationsworkshop om jordbrugs- og f{\o}devaresektorens fremtidige udviklingsmuligheder p{\aa} Bornholm{\textquoteright} • F{\o}devareplatformen i Region Sj{\ae}lland: {\textquoteright}Identitet for jordbrugs- og f{\o}devareprodukter frem mod 2015{\textquoteright} • Det regionale f{\o}devarenetv{\ae}rk under Danske Regioner: {\textquoteright}Regionernes fremtidige r{\aa}derum og handlemuligheder{\textquoteright} For hvert delelement er l{\ae}ringspunkter beskrevet p{\aa} opsummerende form. Disse bidrager sammen med projektets {\o}vrige resultater til udvikling af en strategimodel rettet mod erhvervsudvikling p{\aa} regionalt niveau gennem innovation i jordbrugs- og f{\o}devaresektoren. Projektet er finansieret af Ministeriet for F{\o}devarer, Landbrug og Fiskeri og er en del af forskningsprogrammet {\textquoteright}Jordbrugs- og f{\o}devaresektorens fremtidige rolle og udvikling i et regionalt perspektiv{\textquoteright}.",
keywords = "agri-food innovation, food innovation",
author = "Birgitte Rasmussen and Tomas Vedsmand",
year = "2009",
language = "Dansk",
isbn = "978-87-90855-50-5",
series = "DTU Management 2009",
number = "8",
publisher = "DTU Management",
}