TY - JOUR
T1 - Bag om danskernes kost og fysiske aktivitet i 2020-2021
AU - Fagt, Sisse
AU - Biltoft-Jensen, Anja Pia
AU - Sørensen, Mette Rosenlund
AU - Trolle, Ellen
AU - Nordman, Matilda
AU - Christensen, Tue
AU - Henriksen, Kim
AU - Kørup, Karsten
AU - Ygil, Karin Hess
AU - Christensen, Camilla
AU - Matthiessen, Jeppe
PY - 2020
Y1 - 2020
N2 - DTU Fødevareinstituttet gennemfører med jævne mellemrum de nationale undersøgelser af danskernes kost og fysiske aktivitet for at sikre et forskningsbaseret grundlag for instituttets arbejde med at vurdere forskellige fødevarerelaterede risici samt for instituttets forskning i folkesundhed. Formålet er at undersøge indtag af fødevarer, næringsstoffer og uønskede stoffer samt det fysiske aktivitetsniveau i den danske befolkning. Resultaterne bruger forskere og myndigheder til at vurdere fødevaresikkerheden, folkesundheden og kostens klimabelastning i Danmark. Denne e-artikel giver et indblik i planlægningen og udviklingen af 2020-2021 undersøgelsen.
AB - DTU Fødevareinstituttet gennemfører med jævne mellemrum de nationale undersøgelser af danskernes kost og fysiske aktivitet for at sikre et forskningsbaseret grundlag for instituttets arbejde med at vurdere forskellige fødevarerelaterede risici samt for instituttets forskning i folkesundhed. Formålet er at undersøge indtag af fødevarer, næringsstoffer og uønskede stoffer samt det fysiske aktivitetsniveau i den danske befolkning. Resultaterne bruger forskere og myndigheder til at vurdere fødevaresikkerheden, folkesundheden og kostens klimabelastning i Danmark. Denne e-artikel giver et indblik i planlægningen og udviklingen af 2020-2021 undersøgelsen.
M3 - Tidsskriftartikel
SN - 1904-5581
VL - 2020
SP - 1
EP - 9
JO - E-artikel fra DTU Fødevareinstitutet
JF - E-artikel fra DTU Fødevareinstitutet
IS - 5
ER -