Bag om danskernes kost og fysiske aktivitet i 2020-2021

Research output: Contribution to journalJournal articleResearch

110 Downloads (Pure)

Abstract

DTU Fødevareinstituttet gennemfører med jævne mellemrum de nationale undersøgelser af danskernes kost og fysiske aktivitet for at sikre et forskningsbaseret grundlag for instituttets arbejde med at vurdere forskellige fødevarerelaterede risici samt for instituttets forskning i folkesundhed. Formålet er at undersøge indtag af fødevarer, næringsstoffer og uønskede stoffer samt det fysiske aktivitetsniveau i den danske befolkning. Resultaterne bruger forskere og myndigheder til at vurdere fødevaresikkerheden, folkesundheden og kostens klimabelastning i Danmark. Denne e-artikel giver et indblik i planlægningen og udviklingen af 2020-2021 undersøgelsen.
Original languageDanish
JournalE-artikel fra DTU Fødevareinstitutet
Volume2020
Issue number5
Pages (from-to)1-9
ISSN1904-5581
Publication statusPublished - 2020

Cite this