Bæredygtig fiskeri og ræklingeproduktion i Qeqertat - analyse af investeringer i et helhedsorienteret perspektiv

Kåre Hendriksen, Birgitte Hoffmann

Research output: Book/ReportReportResearch

127 Downloads (Pure)

Abstract

Inatsisartut har med Finanslov 2018 taget beslutning om at anvende kr. 18,5 mio. til at etablere el- og vandforsyning i Qeqertat, og Nukissiorfiit forventer en ibrugtagning i 2019. Det åbner for nogle potentialer, der bør udnyttes til at udvikle Qaanaaq distrikt.
For at udnytte de muligheder investeringen i el- og vandforsyning giver, bør der foretages en række følgebeslutninger med tilhørende investeringer i en gradvis opbygning af indhandling og ræklinge-produktion samt et servicehus, et antal boliger og butik. Hvis ikke disse beslutninger og investerin-ger sættes i værk, vil den forventede udviklingseffekt af distriktet udeblive.
Original languageDanish
PublisherDTU Byg, Danmarks Tekniske Universitet
Number of pages77
Publication statusPublished - 2018

Cite this

@book{59e669a4bc7e4f789f0fb50f02c18c04,
title = "B{\ae}redygtig fiskeri og r{\ae}klingeproduktion i Qeqertat - analyse af investeringer i et helhedsorienteret perspektiv",
abstract = "Inatsisartut har med Finanslov 2018 taget beslutning om at anvende kr. 18,5 mio. til at etablere el- og vandforsyning i Qeqertat, og Nukissiorfiit forventer en ibrugtagning i 2019. Det {\aa}bner for nogle potentialer, der b{\o}r udnyttes til at udvikle Qaanaaq distrikt. For at udnytte de muligheder investeringen i el- og vandforsyning giver, b{\o}r der foretages en r{\ae}kke f{\o}lgebeslutninger med tilh{\o}rende investeringer i en gradvis opbygning af indhandling og r{\ae}klinge-produktion samt et servicehus, et antal boliger og butik. Hvis ikke disse beslutninger og investerin-ger s{\ae}ttes i v{\ae}rk, vil den forventede udviklingseffekt af distriktet udeblive.",
author = "K{\aa}re Hendriksen and Birgitte Hoffmann",
year = "2018",
language = "Dansk",
publisher = "DTU Byg, Danmarks Tekniske Universitet",

}

Bæredygtig fiskeri og ræklingeproduktion i Qeqertat - analyse af investeringer i et helhedsorienteret perspektiv. / Hendriksen, Kåre; Hoffmann, Birgitte.

DTU Byg, Danmarks Tekniske Universitet, 2018. 77 p.

Research output: Book/ReportReportResearch

TY - RPRT

T1 - Bæredygtig fiskeri og ræklingeproduktion i Qeqertat - analyse af investeringer i et helhedsorienteret perspektiv

AU - Hendriksen, Kåre

AU - Hoffmann, Birgitte

PY - 2018

Y1 - 2018

N2 - Inatsisartut har med Finanslov 2018 taget beslutning om at anvende kr. 18,5 mio. til at etablere el- og vandforsyning i Qeqertat, og Nukissiorfiit forventer en ibrugtagning i 2019. Det åbner for nogle potentialer, der bør udnyttes til at udvikle Qaanaaq distrikt. For at udnytte de muligheder investeringen i el- og vandforsyning giver, bør der foretages en række følgebeslutninger med tilhørende investeringer i en gradvis opbygning af indhandling og ræklinge-produktion samt et servicehus, et antal boliger og butik. Hvis ikke disse beslutninger og investerin-ger sættes i værk, vil den forventede udviklingseffekt af distriktet udeblive.

AB - Inatsisartut har med Finanslov 2018 taget beslutning om at anvende kr. 18,5 mio. til at etablere el- og vandforsyning i Qeqertat, og Nukissiorfiit forventer en ibrugtagning i 2019. Det åbner for nogle potentialer, der bør udnyttes til at udvikle Qaanaaq distrikt. For at udnytte de muligheder investeringen i el- og vandforsyning giver, bør der foretages en række følgebeslutninger med tilhørende investeringer i en gradvis opbygning af indhandling og ræklinge-produktion samt et servicehus, et antal boliger og butik. Hvis ikke disse beslutninger og investerin-ger sættes i værk, vil den forventede udviklingseffekt af distriktet udeblive.

M3 - Rapport

BT - Bæredygtig fiskeri og ræklingeproduktion i Qeqertat - analyse af investeringer i et helhedsorienteret perspektiv

PB - DTU Byg, Danmarks Tekniske Universitet

ER -