Anvendelse af koldpresset rapsolie på varebiler: Rapport til Trafikstyrelsen, Center for Grøn Transport

Research output: Book/ReportReport

247 Downloads (Pure)

Abstract

Denne rapport sammenfatter resultaterne af undersøgelserne omkring anvendelse af koldpresset rapsolie på varebiler. Undersøgelsen, som er udført af Danmarks Tekniske Universitet, Institut for Mekanisk Teknologi, er en del af et større projekt, som er finansieret af Trafikstyrelsens (tidligere Færdselsstyrelsen) tilskudsordning til forsøg med biodiesel. Projektet har været administreret af Odense Kommune.
Original languageDanish
PublisherDTU Mekanik
Number of pages72
Publication statusPublished - 2010

Cite this

@book{963843a1bdab422aabce1a62f0fef25a,
title = "Anvendelse af koldpresset rapsolie p{\aa} varebiler: Rapport til Trafikstyrelsen, Center for Gr{\o}n Transport",
abstract = "Denne rapport sammenfatter resultaterne af unders{\o}gelserne omkring anvendelse af koldpresset rapsolie p{\aa} varebiler. Unders{\o}gelsen, som er udf{\o}rt af Danmarks Tekniske Universitet, Institut for Mekanisk Teknologi, er en del af et st{\o}rre projekt, som er finansieret af Trafikstyrelsens (tidligere F{\ae}rdselsstyrelsen) tilskudsordning til fors{\o}g med biodiesel. Projektet har v{\ae}ret administreret af Odense Kommune.",
author = "Nielsen, {Claus Suldrup} and Anders Ivarsson and Jesper Schramm",
year = "2010",
language = "Dansk",
publisher = "DTU Mekanik",

}

TY - RPRT

T1 - Anvendelse af koldpresset rapsolie på varebiler

T2 - Rapport til Trafikstyrelsen, Center for Grøn Transport

AU - Nielsen, Claus Suldrup

AU - Ivarsson, Anders

AU - Schramm, Jesper

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Denne rapport sammenfatter resultaterne af undersøgelserne omkring anvendelse af koldpresset rapsolie på varebiler. Undersøgelsen, som er udført af Danmarks Tekniske Universitet, Institut for Mekanisk Teknologi, er en del af et større projekt, som er finansieret af Trafikstyrelsens (tidligere Færdselsstyrelsen) tilskudsordning til forsøg med biodiesel. Projektet har været administreret af Odense Kommune.

AB - Denne rapport sammenfatter resultaterne af undersøgelserne omkring anvendelse af koldpresset rapsolie på varebiler. Undersøgelsen, som er udført af Danmarks Tekniske Universitet, Institut for Mekanisk Teknologi, er en del af et større projekt, som er finansieret af Trafikstyrelsens (tidligere Færdselsstyrelsen) tilskudsordning til forsøg med biodiesel. Projektet har været administreret af Odense Kommune.

M3 - Rapport

BT - Anvendelse af koldpresset rapsolie på varebiler

PB - DTU Mekanik

ER -