Abstract
Fødevarestyrelsen har bedt DTU Fødevareinstituttet om data for det naturlige indhold af aminosyrerne L-leucin, L-valin, L-isoleucin, L-histidin, L- methionin, L-lysin samt L-threonin i nogle proteinholdige fødevarer, herunder proteinpulver. Relevante fødevarer er: valleprotein/andet proteinpulver (hvor det er ikke er tilsat ekstra aminosyrer), en gennemsnitsværdi for indholdet i mælk (skummet, let og sød) samt gennemsnitsværdi for kød (underopdeling kunne fx være kylling, okse, gris – og kun i form af bøffer/andre udskæringer og ikke fx pålæg.
Original language | Danish |
---|---|
Publication date | 2018 |
Number of pages | 2 |
Project No. | 18/11155 |
Finished | 30/08/2018 |
Applicant | Danish Veterinary and Food Administration |
Publication status | Published - 2018 |
Bibliographical note
Rekvirent: FødevarestyrelsenKeywords
- Ernæring og kostvaner