Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020 - ændringer i økologiprocent og medarbejdertilfredshed

Nina Nørgaard Sørensen, Anne Dahl Lassen

Research output: Book/ReportReport

482 Downloads (Pure)
Original languageDanish
Place of PublicationSøborg
PublisherDTU Fødevareinstituttet
Number of pages28
ISBN (Electronic)978-87-93109-71-1
Publication statusPublished - 2016

Cite this

@book{b884fa1db3464f35a6adf5d422def621,
title = "{\O}kologisk omstilling af offentlige k{\o}kkener under {\O}kologisk Handlingsplan 2020 - {\ae}ndringer i {\o}kologiprocent og medarbejdertilfredshed",
author = "S{\o}rensen, {Nina N{\o}rgaard} and Lassen, {Anne Dahl}",
year = "2016",
language = "Dansk",
publisher = "DTU F{\o}devareinstituttet",

}

Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020 - ændringer i økologiprocent og medarbejdertilfredshed. / Sørensen, Nina Nørgaard; Lassen, Anne Dahl.

Søborg : DTU Fødevareinstituttet, 2016. 28 p.

Research output: Book/ReportReport

TY - RPRT

T1 - Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020 - ændringer i økologiprocent og medarbejdertilfredshed

AU - Sørensen, Nina Nørgaard

AU - Lassen, Anne Dahl

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Rapport

BT - Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020 - ændringer i økologiprocent og medarbejdertilfredshed

PB - DTU Fødevareinstituttet

CY - Søborg

ER -