Økologisk bæredygtige produktionssystemer i fødevaresektoren

en vurdering af tre case studier i et struktur-aktør perspektiv

Niels Heine Kristensen

    Research output: Book/ReportBook

    Abstract

    Afhandlingen består at en teoretisk vurdering af tre case studier. De tre case studier omhandler en undersøgelse af den økologisk cerealiesektor, et samarbejdsprojekt om indførelse af økologiske varer og principper i det offentlige og en undersøgelse at regionale potentialer i økologiske produktionssystemer.
    Original languageDanish
    Place of PublicationLyngby
    PublisherInstitut for Teknologi og Samfund, DTU
    Publication statusPublished - 1997

    Cite this

    @book{ed0ae9f6e6c54a889ac3f167b29fbc31,
    title = "{\O}kologisk b{\ae}redygtige produktionssystemer i f{\o}devaresektoren: en vurdering af tre case studier i et struktur-akt{\o}r perspektiv",
    abstract = "Afhandlingen best{\aa}r at en teoretisk vurdering af tre case studier. De tre case studier omhandler en unders{\o}gelse af den {\o}kologisk cerealiesektor, et samarbejdsprojekt om indf{\o}relse af {\o}kologiske varer og principper i det offentlige og en unders{\o}gelse at regionale potentialer i {\o}kologiske produktionssystemer.",
    author = "Kristensen, {Niels Heine}",
    year = "1997",
    language = "Dansk",
    publisher = "Institut for Teknologi og Samfund, DTU",

    }

    Økologisk bæredygtige produktionssystemer i fødevaresektoren : en vurdering af tre case studier i et struktur-aktør perspektiv. / Kristensen, Niels Heine.

    Lyngby : Institut for Teknologi og Samfund, DTU, 1997.

    Research output: Book/ReportBook

    TY - BOOK

    T1 - Økologisk bæredygtige produktionssystemer i fødevaresektoren

    T2 - en vurdering af tre case studier i et struktur-aktør perspektiv

    AU - Kristensen, Niels Heine

    PY - 1997

    Y1 - 1997

    N2 - Afhandlingen består at en teoretisk vurdering af tre case studier. De tre case studier omhandler en undersøgelse af den økologisk cerealiesektor, et samarbejdsprojekt om indførelse af økologiske varer og principper i det offentlige og en undersøgelse at regionale potentialer i økologiske produktionssystemer.

    AB - Afhandlingen består at en teoretisk vurdering af tre case studier. De tre case studier omhandler en undersøgelse af den økologisk cerealiesektor, et samarbejdsprojekt om indførelse af økologiske varer og principper i det offentlige og en undersøgelse at regionale potentialer i økologiske produktionssystemer.

    M3 - Bog

    BT - Økologisk bæredygtige produktionssystemer i fødevaresektoren

    PB - Institut for Teknologi og Samfund, DTU

    CY - Lyngby

    ER -