Økologisk bæredygtige produktionssystemer i fødevaresektoren

en vurdering af tre case studier i et struktur-aktør perspektiv

Niels Heine Kristensen

  Research output: Book/ReportBook

  Abstract

  Afhandlingen består at en teoretisk vurdering af tre case studier. De tre case studier omhandler en undersøgelse af den økologisk cerealiesektor, et samarbejdsprojekt om indførelse af økologiske varer og principper i det offentlige og en undersøgelse at regionale potentialer i økologiske produktionssystemer.
  Original languageDanish
  Place of PublicationLyngby
  PublisherInstitut for Teknologi og Samfund, DTU
  Publication statusPublished - 1997

  Cite this

  @book{ed0ae9f6e6c54a889ac3f167b29fbc31,
  title = "{\O}kologisk b{\ae}redygtige produktionssystemer i f{\o}devaresektoren: en vurdering af tre case studier i et struktur-akt{\o}r perspektiv",
  abstract = "Afhandlingen best{\aa}r at en teoretisk vurdering af tre case studier. De tre case studier omhandler en unders{\o}gelse af den {\o}kologisk cerealiesektor, et samarbejdsprojekt om indf{\o}relse af {\o}kologiske varer og principper i det offentlige og en unders{\o}gelse at regionale potentialer i {\o}kologiske produktionssystemer.",
  author = "Kristensen, {Niels Heine}",
  year = "1997",
  language = "Dansk",
  publisher = "Institut for Teknologi og Samfund, DTU",

  }

  Økologisk bæredygtige produktionssystemer i fødevaresektoren : en vurdering af tre case studier i et struktur-aktør perspektiv. / Kristensen, Niels Heine.

  Lyngby : Institut for Teknologi og Samfund, DTU, 1997.

  Research output: Book/ReportBook

  TY - BOOK

  T1 - Økologisk bæredygtige produktionssystemer i fødevaresektoren

  T2 - en vurdering af tre case studier i et struktur-aktør perspektiv

  AU - Kristensen, Niels Heine

  PY - 1997

  Y1 - 1997

  N2 - Afhandlingen består at en teoretisk vurdering af tre case studier. De tre case studier omhandler en undersøgelse af den økologisk cerealiesektor, et samarbejdsprojekt om indførelse af økologiske varer og principper i det offentlige og en undersøgelse at regionale potentialer i økologiske produktionssystemer.

  AB - Afhandlingen består at en teoretisk vurdering af tre case studier. De tre case studier omhandler en undersøgelse af den økologisk cerealiesektor, et samarbejdsprojekt om indførelse af økologiske varer og principper i det offentlige og en undersøgelse at regionale potentialer i økologiske produktionssystemer.

  M3 - Bog

  BT - Økologisk bæredygtige produktionssystemer i fødevaresektoren

  PB - Institut for Teknologi og Samfund, DTU

  CY - Lyngby

  ER -