Project Details
Description
CPH-Foods formål er at øge innovationsgraden og udvikle konkrete løsninger hos SMV'er hovedsageligt i Region Sjælland. SMV'erne vil blive støttet i at udvikle nye produkter, processer og koncepter, som vurderes at have en stærk kommerciel fremtid.
Projektet skal sikre, at innovation og vidensamarbejde bliver en integreret del af virksomhedens hverdag og strategi fremover.
CPH-Food udnytter partnernes forenede kompetencer i individuelt tilpassede og målrettede udviklingsforløb for innovations- og vækstorienterede SMVer. Dette for at skabe værdi for SMV'erne og for fødevaresektoren generelt. CPH-Food vil herved bidrage til at skabe vækst og arbejdspladser på Sjælland.
Projektet skal sikre, at innovation og vidensamarbejde bliver en integreret del af virksomhedens hverdag og strategi fremover.
CPH-Food udnytter partnernes forenede kompetencer i individuelt tilpassede og målrettede udviklingsforløb for innovations- og vækstorienterede SMVer. Dette for at skabe værdi for SMV'erne og for fødevaresektoren generelt. CPH-Food vil herved bidrage til at skabe vækst og arbejdspladser på Sjælland.
Acronym | CPH FOOD |
---|---|
Status | Finished |
Effective start/end date | 01/05/2016 → 31/10/2019 |
Collaborative partners
- Technical University of Denmark (lead)
- Danish Food Cluster (Project partner)
- University of Copenhagen (Project partner)
- CAPNOVA (Project partner)
Keywords
- Innovation
- Food Technology
- food
Fingerprint
Explore the research topics touched on by this project. These labels are generated based on the underlying awards/grants. Together they form a unique fingerprint.