External Organisations

  • Fødevarestyrelsen, Denmark

View graph of relations

Description

Det overordnede formål i dette projekt er øget fødevaresikkerhed gennem lettilgængelig og opgraderet viden om nye fødevaretyper hos både kontrollen og de små og mellemstore innovative virksomheder. Projektet skal desuden sikre opgradering af de tilsynsførendes kompetencer, videndeling og ensartethed i kontrollen.
Der opstår til stadighed nye forbrugertrends på fødevareområdet.
Både metoder og mønstre for produktion af fødevarer er under stor forandring og i løbende udvikling - nye trends vinder frem. Der ligger en udfordring i at vurdere de nye risici og opstille nye principper for vurdering af fødevaresikkerhed i takt med udviklingen i fødevareproduktionen. Ønsket om at leve sundt, autentisk og tæt på naturen sammen med virksomhedernes ønsker om hele tiden at være nyskabende og dermed kunne vækste inspirerer til innovative tilgange til produktion og servering af fødevarer fx . raw food, mos, tang og blomster indsamlet i naturen til ønsker om servering af helt nye fødevaretyper som insekter .
Short titleFF3 Temperaturprojekt
StatusFinished
Effective start/end date01/04/201531/12/2018

Activities

Research outputs

Download as:
Download as PDF
Select render style:
Total applied amountTotal awarded amountShortLong
PDF
Download as HTML
Select render style:
Total applied amountTotal awarded amountShortLong
HTML
Download as Word
Select render style:
Total applied amountTotal awarded amountShortLong
Word

ID: 195605170