Project Details
Description
Projektet har til formål at gøre de værktøjer og forløb der er udviklet til madspildsmåling og -reduktion i storkøkkener, tilgængelige for den meget store andel af storkøkkener, der ikke har ressourcer til at deltage i kurser og konsulentdrevne madspildsforløb. Det er i stor udstrækning de offentlige storkøkkener der har taget madspildstiltag og efteruddannelse til sig, hvorimod langt største delen af de private storkøkkener halter efter. Der er derfor behov for at se på nye måder at tilgå madspildsreduktion og kommunikation af metoder for også at få de private storkøkkener med. I projektet udvikles de eksistrende værktøjer og forløb, så værktøjerne kan kommunikeres direkte til de fagproffesionelle i de private køkkenerne. På den måde kan langt flere storkøkkener begynde at måle og reducerer madspildet.
Status | Finished |
---|---|
Effective start/end date | 01/01/2018 → 31/12/2018 |
Collaborative partners
- Technical University of Denmark
- Horesta (lead)
- Stop Spild af Mad (Project partner)
- Hotel- og Restaurantskolen (Project partner)