Line Reeh

Line Reeh

Kommunikationsansvarlig, faglig leder

  • Lautrupvang 15, Ballerup, D2.44

    2750 Ballerup

    Denmark

If you made any changes in Pure these will be visible here soon.

Personal profile

Profile

Idérig og resultatskabende kommunikationsrådgiver og journalist med dyb interesse for forskningskommunikation, impact og organisationskultur. Mine drivkræfter er faglig nysgerrighed og en mission om at gøre strategisk kommunikation til et naturligt og værdsat redskab i alle fagfaglige kollegers værktøjskasse. Kåret af videnskab.dk som årets danske forskningskommunikatør 2017. International keynotespeaker/underviser og med bredt netværk i branchen. 15 års erfaring fra universitetsverdenen inklusive virksomhedssamarbejde og kommunikationsledelse på institutniveau og af projekter.

Kommunikationsansvarlig, chefkonsulent ved DTU Engineering Technology. Medsejlende kommunikationsekspert på en række forskningsprojekter og – ekspeditioner. Og med bredt netværk inden for medier, science communication og forskning, blandt andet fra internationale projekter og som dansk-udpeget medlem af European Marine Board Communication Panel.

Expertise related to UN Sustainable Development Goals

In 2015, UN member states agreed to 17 global Sustainable Development Goals (SDGs) to end poverty, protect the planet and ensure prosperity for all. This person’s work contributes towards the following SDG(s):

  • SDG 14 - Life Below Water

External positions

Beskikket censor, Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

1 Dec 201731 Dec 2022