Activities per year
Activities
- 5 results
Search results
-
Evaluering af ernæringsanbefalinger til kantiner på arbejdspladser og ungdomsuddannelser 2016-2017 – Kvantitative data: Udbud, portions-størrelser, tallerkenspild og tilfredshed
Lassen, A. D. (Participant), Christensen, L. M. (Participant) & Thorsen, A. V. (Participant)
Jan 2017Activity: Other
-
Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020 - Fastholdelse af økologiprocenter og brug af det økologiske spisemærke 1 år efter afslutningen af projekterne: Resultater fra den kvalitativ analyse
Lassen, A. D. (Participant) & Trolle, E. (Participant)
Jan 2017Activity: Other
-
Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020 - Fastholdelse af økologiprocenter og brug af det økologiske spisemærke 1 år efter afslutningen af projekterne: Resultater fra den kvantitative analyse
Lassen, A. D. (Participant) & Trolle, E. (Participant)
Jan 2017Activity: Other
-
Evaluering af ernæringsanbefalinger til kantiner på arbejdspladser og erhvervsskoler 2016-2017 – kvalitative interviews, 2016
Lassen, A. D. (Participant) & Thorsen, A. V. (Participant)
Dec 2016Activity: Other