Activities per year
Activities
- 19 results
Search results
-
Evaluering af ernæringsanbefalinger til kantiner på arbejdspladser og ungdomsuddannelser 2016-2017 – Kvantitative data: Udbud, portions-størrelser, tallerkenspild og tilfredshed
Lassen, A. D. (Participant), Christensen, L. M. (Participant) & Thorsen, A. V. (Participant)
Jan 2017Activity: Other
-
Er der en sammenhæng mellem opfyldelse af Måltidsmærkets krav og kundernes indtag? Fremlæggelse ved Fødevarestyrelsens samarbejdsgruppe
Lassen, A. D. (Consultant)
21 Feb 2017Activity: Public and private sector consultancy › Consultancy
-
Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020 - Fastholdelse af økologiprocenter og brug af det økologiske spisemærke 1 år efter afslutningen af projekterne: Resultater fra den kvalitativ analyse
Lassen, A. D. (Participant) & Trolle, E. (Participant)
Jan 2017Activity: Other
-
Vurdering af den evidens Graudal fremlægger i Ugeskrift for læger i januar 2017, fremlæggelse ved Saltpartnerskabsmøde
Lassen, A. D. (Consultant)
9 Feb 2017Activity: Public and private sector consultancy › Consultancy
-
Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020 - Fastholdelse af økologiprocenter og brug af det økologiske spisemærke 1 år efter afslutningen af projekterne: Resultater fra den kvantitative analyse
Lassen, A. D. (Participant) & Trolle, E. (Participant)
Jan 2017Activity: Other
-
Welcome speech. Food at work around the clock- The Nordic Model Workshop
Lassen, A. D. (Speaker)
4 Nov 2016Activity: Talks and presentations › Conference presentations
-
Kompetence projekt for rådgivere ved fødevareinstituttet
Lassen, A. D. (Participant)
19 Jan 2016 → 20 Jan 2017Activity: Attending an event › Participating in or organising workshops, courses, seminars etc.
-
Evaluering af ernæringsanbefalinger til kantiner på arbejdspladser og erhvervsskoler 2016-2017 – kvalitative interviews, 2016
Lassen, A. D. (Participant) & Thorsen, A. V. (Participant)
Dec 2016Activity: Other
-
Presentation of a systematic review article and meta-analysis: The impact of worksite interventions promoting healthy food and physical activity on well-being and risk markers of chronic disease among employees working irregular hours around the clock. Food at work around the clock - The Nordic Model Workshop
Lassen, A. D. (Speaker)
4 Nov 2016Activity: Talks and presentations › Conference presentations
-
Food at work around the clock- The Nordic Model Workshop
Lassen, A. D. (Speaker)
4 Nov 2016Activity: Talks and presentations › Conference presentations
-
Omlægning til økologi i offentlige køkkener.
Lassen, A. D. (Speaker)
17 May 2016Activity: Talks and presentations › Talks and presentations in private or public companies and organisations
-
Evaluering af ernæringsanbefalinger til kantiner på arbejdspladser og erhvervsskoler 2016-17.
Lassen, A. D. (Consultant)
30 Nov 2016Activity: Public and private sector consultancy › Consultancy
-
Markedsudvikling af velsmagende, sunde og bæredygtige måltider på spisesteder (SpisVel) – De vigtigste læringer. Når vækst og bæredygtighed går hånd i hånd. Fejring af afsluttede projekter og læring heraf.
Lassen, A. D. (Speaker)
25 Nov 2015Activity: Talks and presentations › Conference presentations
-
Lassen AD. Salt og sundhed. Kampagnenetværksmøde i Fødevarestyrelsen
Lassen, A. D. (Consultant)
2 Jun 2015Activity: Public and private sector consultancy › Consultancy
-
Forbrugerne vil ét men gør noget andet – hvorfor? – Fair snak hele vejen rundt.
Lassen, A. D. (Speaker)
21 May 2015Activity: Talks and presentations › Conference presentations
-
Odds model med ordinal polynomial respons til testning af effekten af interventioner omhandlende sund mad på arbejdspladsen
Lassen, A. D. (Speaker)
1 Jan 2006 → …Activity: Talks and presentations › Conference presentations
-
Stability of vitamins in meat and vegetables processed by different catering techniques
Lassen, A. D. (Speaker)
1 Jan 2001 → …Activity: Talks and presentations › Conference presentations
-
Vitamin losses in vegetables processed by four different catering techniques
Lassen, A. D. (Speaker)
1 Jan 1999 → …Activity: Talks and presentations › Conference presentations