National Food Institute

  • Kemitorvet, Bygning 202

    DK-2800 Kgs Lyngby

    Denmark

Press / Media

Blockchain kan give danske virksomheder en global fordel

Henning Høgh Jensen

15/11/2019

1 Media contribution

Press/Media: Press / Media

Tilberedte rejer fra Asien indeholder fækale bakterier

Birgitte Helwigh

07/10/2019

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Har du styr på, hvor meget slik og sodavand dit barn må få?

Anja Pia Biltoft-Jensen

04/10/2019

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Køds rolle for sundhed og for tidlig død

Heddie Mejborn

01/10/2019

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Bedre udnyttelse af havets ressourcer i WASEABI projektet

Charlotte Jacobsen

24/06/2019

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Om slik og holdbarhed

Jens Kirk Andersen

20/06/2019

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Hyld, blomsterskærme og bær

Kirsten Pilegaard

19/06/2019

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Udviklingen i danskernes sukkerindtag over tid

Sisse Fagt

19/06/2019

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Hvor meget kød spiser danskere?

Sisse Fagt

17/06/2019

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

integration og uddannelse

Claus Heiner Bang-Berthelsen

17/06/2019

1 Media contribution

Press/Media: Press / Media

Unge nydanskere går efter de sikre uddannelser

Claus Heiner Bang-Berthelsen

16/06/2019

1 Media contribution

Press/Media: Press / Media

Bedre udnyttelse af havets ressourcer i WASEABI projektet

Charlotte Jacobsen

04/06/2019

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Hvad spiser kortuddannede?

Sisse Fagt

01/06/2019

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Danskeres osteindtag

Jeppe Matthiessen

03/12/2018

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Udviklingen i danskernes kødforbrug

Sisse Fagt

28/11/2018

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Hvordan undersøger man sundhedseffekten af økologisk kost?

Sofie Christiansen

23/11/2018

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Forslag sænker markant grænsen for dioxiner i mad

Julie Boberg

20/11/2018

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Sensoriske forskelle på røget laks

Grethe Hyldig

19/11/2018

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Viser forskning, at mindre gluten giver vægttab og sundere tarme?

Tine Rask Licht

16/11/2018

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Nyt studie af glutenreduceret kost

Tine Rask Licht

15/11/2018

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media

Nyt videnscenter for antibiotikaresistens i København

Frank Møller Aarestrup

15/11/2018

1 item of Media coverage

Press/Media: Press / Media