Protein udtalelse

  • Agnes N. Pedersen

Press/Media: Press / Media

Description

Der foreligger endnu ikke en undersøgelse af, hvor stor en del af danskernes hverdagskost proteinet rent faktisk har erobret. Sådan en er seniorrådgiver Agnes N. Pedersen hos DTU Fødevareinstituttet i gang med at lave som en del i undersøgelsen Danskernes Kostvaner, der kommer senere på året. Den vil hun ikke løfte sløret for, men:
»Man kan finde information om proteinbølgen over alt. I gamle dage kunne man gå ned og købe en kogebog eller en slankevejledning og holde sig til den. Sådan er det jo ikke længere, man kan blive inspireret hele tiden. Det sker især på det her område, som virkelig interesserer folk. Det var tydeligt omkring sukkerdebatten i 90’erne, hvor det pludselig hed sig, at sukker ikke kunne fede. Der steg danskernes generelle sukkerindtag for eksempel,« lyder Agnes N. Pedersens betragtning.

Subject

protein udtalelse

Period12 Sept 2014

Media contributions

1

Media contributions

  • TitleProtein udtalelse
    Media name/outletJyllandsposten
    Media typePrint
    Date12/09/2014
    PersonsAgnes N. Pedersen