FAO/WHO's vejledende principper for en bæredygtig, sund og sikker kost

Press/Media: Press / Media

Description

Kort skitseret hvad de vejledende principper indeholder med fokus på det globale perspektiv og vigtigheden af, at fødevaresikkerheden tages i betragtning når kostvaner ændres – især i lande, hvor der ikke findes fødevaresikkerhedsmyndigheder.

I forhold til bæredygtig kost og fødevaresikkerhed i Danmark kan forbrugere, der gerne vil være bæredygtige i deres kostindtag, følge Fødevarestyrelsens anbefalinger og f.eks. vælge dansk frugt og grønt for mindst mulig eksponering til pesticidrester.

Period9 Jan 2020

Media coverage

1

Media coverage

  • TitleFAO/WHO's vejledende principper for en bæredygtig, sund og sikker kost
    Degree of recognitionRegional
    Media name/outletRadio Køge
    Media typeRadio
    Country/TerritoryDenmark
    Date09/01/2020
    PersonsLea Sletting Jakobsen