Har gentaget det banale/simple råd relateret til brud af kølekæde og risiko for krydskontamination. Har diskuteret hvorfor forbrugerne måske ikke altid følger disse råd, selvom alle må have hørt dem. Eksemplificeret med at forklare at mange tinge i en kæde kan og skal gå galt før det giver anledning til sygdom – og at det måske giver forbrugerne en oplevelse af, at der jo alligevel ikke sker noget selvom de gode råd ikke følges. Forklaret at danske fødevarer som udgangspunkt har et højt sikkerhedsniveau, hvilket også mindsker risikoen for sygdom selvom håndtering er uhensigtsmæssig. Forklaret at der grundet de mange faktorer ikke kan gives en simpel melding om, hvornår noget bliver farligt….
Spørgsmål vedr. sommerens håndtering af mad og relationen til kvalitet henvist til at fødevareteknologer måske kan sige noget (Nævnte Henning Høgh Jensen og Charlotte Jacobsen)
Fødevarer risici, sommer, spise ude, grill etc.