Description

Heddie Mejborn er blevet interviewet om hovedresultaterne fra rapporten om forbruget af sportsernæringsprodukter blandt 15-55-årige - bl.a. hvorfor folk bruger dem og hvad de har af bivirkninger, samt givet eksempler på almindelig mad, som bidrager med protein, men samtidig med fibre, vitaminer og mineraler.

Har også gjort opmærksom på, at den nationale kostundersøgelse viser, at danskere godt kan spise almindelig mad og få tilstrækkelig protein, selv om de træner meget og har øget behov ved at spise lidt flere mælkeprodukter, ost, kød inkl. fjerkræ og bælgfrugter end i en gennemsnitlig dansk kost. 

Period25 Oct 2018

Media coverage

1

Media coverage

  • TitleForbruget af sportsernæringsprodukter blandt 15-55-årige
    Degree of recognitionRegional
    Media name/outletDR P4
    Media typeRadio
    CountryDenmark
    Date25/10/2018
    Producer/AuthorHanna Masbjerg
    PersonsHeddie Mejborn