• Ulla Hass

Press/Media: Press / Media

Description

Vil bruge flg. tre citater fra høringen
1)”Hos hanrotten betød kombinationseffekten, at den havde totalt spaltet penis. Nogle af dem havde en blind vaginal åbning, og det er jo slet, slet ikke noget, hanrotter skal have,« siger professor ved DTU Ulla Hass i en høring i Folketinget.
2) »På baggrund af det mener vi, at EFSAs foreslåede grænseværdi ikke er lav nok til at beskytte mod de hormonforstyrrende effekter,« forklarer Ulla Hass.
3) »Der hvor vi ser de rigtig store effekter, det er der, hvor vi snakker om kombinationseffekter af de mange små kilder samtidig, » siger Ulla Hass.
Jeg svarede: Du skriver at citaterne er fra høringen og derfor jo ikke rigtig kan ændres, så det vil jeg ikke forsøge på. Jeg kan ikke vurdere om du skulle have misforstået noget, fordi jeg jo ikke kan se hvilken sammenhæng citaterne indgår i. Men de to af citaterne, dvs. nr. 1 og 3 handler om kombinationseffekter og citat 2 om bisphenol A. Det regner jeg med vil fremgår helt klart af din tekst for ellers er der tale om misforståelse. Dvs. citat 2 handler ikke om kombinationseffekter og kan ikke bringes i den sammenhæng.

Subject

Artikel om hormonforstyrrende stoffer pba. Høring i Folketinget sidste år
Period3 Dec 2015

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleArtikel om hormonforstyrrende stoffer pba. Høring i Folketinget sidste år
  Media name/outletSøndagsavisen
  Media typePrint
  Date03/12/2015
  Producer/AuthorSanne Fahnøe
  PersonsUlla Hass