Press/Media: Press / Media

Description

godt hver tredje aftenmåltid indeholder hakkekød eller fars.
»Det er virkelig bemærkelsesværdigt, at hakkekød fylder så utrolig meget i danskernes kost,« siger rapportens forfatter, Sisse Fagt, seniorrådgiver ved DTU Fødevareinstituttet.
Hun mener, at det blandt andet er hakkekøds alsidighed, der gør det populært i de danske køkkener.
»Hakkekød er lidt en trylleformular, man kan lave hvad som helst af. Det er hurtigt at tilberede, og så er det meget alsidigt, for du behøver ikke bestemme med det samme, hvad du vil lave med det. Det kan tilberedes på rigtig mange måder, og derfor er det også en ret nem løsning, som mange benytter sig af,« siger hun.
Tendensen er dog ikke problematisk, da stadig mere hakkekød er ret magert, påpeger Sisse Fagt.

Subject

Danskernes top tyve retter
Period28 Jul 2015

Media contributions

1

Media contributions

  • TitleDanskernes top tyve retter
    Media name/outletSøndagsavisen
    Media typePrint
    Date28/07/2015
    Producer/AuthorNiels Philip Kjeldsen
    PersonsSisse Fagt