Description

Jeg har sagt, at jeg ikke mener, at det giver mening at sammenligne fiskeolie og rødvin af 2 grunde: 1. Det er ikke den samme stofgruppe, som har sundhedsfremmende effekter (omega-3 fedtsyrer vs antioxidanter/alkohol), 2. Levnedsmidlerne tilhører 2 forskellige kategorier og man vil ikke substituere den ene med den anden.
Vi talte derefter om hvilke sundhedsfremmende effekter der er af fisk og fiskeolier og hvorfor. Mht rødvin nævnte jeg, at jeg ikke er ekspert på området, og at rødvin i nogle studier har vist sig at have en forebyggende effekt på hjertekarsygdomme, men at der er kommet en ny undersøgelse, som sår tvivl om hvorvidt alkoholiske drikke virkelig har denne effekt. Jeg får citater til gennemsyn.
Period12 May 2016

Media contributions

1

Media contributions

  • TitleSundhedseffekter af rødvin og fiskeolie
    Media name/outletJyllandsposten JP Premium net
    Media typeWeb
    Date12/05/2016
    Producer/AuthorMajbritt Schultze
    PersonsCharlotte Jacobsen