Betydningen af det økologiske miljø for resistens med særligt fokus på MRSA og svin

  • Anne Wingstrand

Press/Media: Press / Media

Description

KMN ville gerne have be- eller afkræftet, at/om vi ved noget om MRSA forekomsten i økologisk svineproduktion. Hun havde set presseomtalen af, at der pt. ikke er viden om dette, men at der er en screening og vist et andet projekt i gang.
Jeg nævnte, at jeg ikke er bekendt med viden om MRSA i øko-svin, og at Qualysafe-projektet (som hun spurgte til) udelukkende angik E. coli – ikke MRSA.
Nævnte, at jeg også havde set notitsen i pressen, men at jeg ikke kender de nævnte screening/projekt.
KMN efterspurgte også mikrobiologisk viden om, hvad det forventes at betyde for mikroorganismer (særligt MRSA) at komme ind i et økologisk miljø. Jeg henviste her til Yvonne.

Subject

Betydningen af det økologiske miljø for resistens med særligt fokus på MRSA og svin

Period1 Oct 2014

Media contributions

1

Media contributions

  • TitleBetydningen af det økologiske miljø for resistens med særligt fokus på MRSA og svin
    Media name/outletØkologi og Erhverv
    Media typeWeb
    Date01/10/2014
    Producer/AuthorKaren Munck Nielsen
    PersonsAnne Wingstrand