Press/Media: Press / Media

Description

- Om der er kalorier i eller ej, så er det et nydelsesmiddel, og der er maks plads til en halv liter af disse søde drikke om ugen.

- I gamle dage havde man kun sødmælk og skummetmælk, man havde ikke et mellemtrin, og det var svært at få folk der drak sødmælk til at hoppe på skummetmælk. Men da man fik letmælk var der mange der skiftede.

- Hvis man vil have folk drejet hen i en mindre usund retning med færre kalorier, skal man have et produkt der minder om eller smager som det de plejer at bruge.

- Den her sukkerreduceret version kan måske få nogen, som ikke vil drikke light til at skifte, men jeg tvivler lidt på det.

- De her produkter kan være okay som nydelsesmiddel, men de skal begrænses i en sund kost, og det bliver stadig en halv liter om ugen, der maksimalt er plads til. Der ikke fordi kalorieindholdet er alarmerende i den her cola, hvis du sammenligner med et glas skummetmælk.

- Men nydelsesmidler har det med at skubbe andre ting ud af kosten, og de her flydende kulhydrater giver en kort mæthedsfornemmelsen. Så fordi der er mindre sukker i, bliver det ikke mere legitimt at drikke, man kan ikke hæve loftet.

Subject

Den nye stevia sødede coca colar
Period6 Jan 2016

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleDen nye stevia sødede coca colar
  Media name/outletTV2, hjemmeside
  Media typeWeb
  Date06/01/2016
  Producer/AuthorChristian Sejerø
  PersonsSisse Fagt