Press/Media: Press / Media

Description

Journalist ville høre min vurdering af Franks citater i Ingeniør artiklen, samt om der ikke var ændret procedure for, hvem man spurgte til råd vedr. MRSA i Danmark?

Jeg udtalte:
Frank har ikke været adviseret om artiklen og dermed haft mulighed for at verificere citaterne. (Dette vil Flemming Kristiansen også spørge Frank om).
Jeg fortsatte: Jeg er ret overbevist om, at Frank ikke har udtalt sig om, at instituttets forskere bliver kørt ud på et sidespor eller bliver sorteret fra.

Jeg sagde desuden: Hovedansvaret for projektet er placeret hos DTU Veterinærinstituttet. DTU Fødevareinstituttet vil bidrage til projektet. Som leverandør af forskningsbaseret rådgivning til Fødevarestyrelsen er det helt almindeligt og vigtigt for DTU at trække bredt på de kompetencer, der er til rådighed på universitet, så den bedst mulige kvalitet i rådgivningen kan leveres.

Journalisten spurgte ind til, om ikke det var DTU Fødevareinstituttet, som plejede at rådgive myndighederne om MRSA. Jeg sagde, at denne rådgivning foregik i et samarbejde mellem DTU Vet, DTU Food og SSI.

Jeg sagde, at jeg ikke ser, at DTU Fødevareinstituttet er ikke udelukket fra et forskningsprojekt, som skal kortlægge smittevejene for svine-MRSA

Jeg får evt. citater til gennemsyn.

Subject

Artikel i Ingeniøren d. 26.september 2014 angående kommende MRSA forskningsprojekt
Period26 Sep 2014

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleArtikel i Ingeniøren d. 26.september 2014 angående kommende MRSA forskningsprojekt
  Media name/outletPolitiken
  Media typePrint
  Date26/09/2014
  Producer/AuthorFlemming Kristiansen
  PersonsChristine Nellemann