• Pia Knuthsen

Press/Media: Press / Media

Description

Spørgsmålet er komplekst.
Samlet set er der på basis af solide videnskabelige undersøgelser ikke fundet mærkbare forskelle i indhold af næringsstoffer i hhv. økologisk og konventionelt producerede fødevarer.
Der kan være andre grunde til at nogle mennesker foretrækker økologiske fødevarer.
Men når det drejer sig om at få opfyldt sine behov for næringsstoffer, gælder det om at følge de officielle danske kostråd – bla. spise varieret, spise frugt og meget grønt samt være fysisk aktiv – uanset om man vælger økologiske eller konventionelle produkter.

Subject

Er økologiske fødevarer mere ernæringsrige end ikke-økologiske ? (ernæring, protein, energi osv.).
Period2 Nov 2015

Media contributions

1

Media contributions

  • TitleEr økologiske fødevarer mere ernæringsrige end ikke-økologiske ? (ernæring, protein, energi osv.).
    Media name/outletJyllandsposten
    Media typePrint
    Date02/11/2015
    Producer/AuthorAnette Ester Andersen
    PersonsPia Knuthsen