Description

Undervisningskonceptet er live web-tv, der sendes direkte fra et studie via internettet til de deltagende klasser, der har mulighed for at stille Skype spørgsmål. De deltagende klasser er fra Viborg Katedralskole, Falkonergårdens Gymnasium og Egedal Gymnasium.
Dialogen uddyber emnerne rejst i filmen Grøn omstilling – hvor svært kan det være? Danmark har en ambition om at blive uafhængig af fossile brændstoffer senest i 2050. Elektricitet og varme skal i stedet skabes udelukkende med vedvarende energikilder som vind, sol, biobrændsler og geotermi. Disse vedvarende energikilder og Danmarks status i den grønne omstilling er beskrevet i filmen Grøn omstilling – hvor svært kan det være.

Medvirkende

Martin Lidegaard, MF Radiale Venstre og tidligere Klimaminister
Sune Tjalfe Thomsen, forsker i bioenergi ved Københavns Universitet
Asger Bech Abrahamsen, seniorforsker DTU Vindenergi

Studievært
Sune Gudmundsson

Producent
Mediehuset København med støtte fra Undervisningsministeriet.

Note: Ovenstående tekst er Kopieret fra Medie Husets web side om projektet "GRØN OMSTILLING – HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE?" af Sune Gudmundsson.

Asger B. Abrahamsen er senior forsker ved DTU Vind Energi (asab@dtu.dk) og bidrager til panel diskussionen med hans viden om vindmøller og deres brug i energi systemer.

Subject

Grøn omstilling vind møller
Period7 Nov 2016

Media contributions

1

Media contributions

 • TitleSkype dialog på web-tv – Grøn omstilling: Panel diskusstion af den grønne omstilling med spørgsmål fra gymnasie elever
  Media name/outletMediehuset København
  Media typeWeb
  Duration/Length/Size1,5 time
  Date07/11/2016
  DescriptionSkype dialog on web-tv – Green Energy Transition
  Producer/AuthorSune Gudmundsson
  URLhttps://mediehuset-kbh.dk/groen-omstilling-svaert-kan-vaere/
  PersonsAsger Bech Abrahamsen