Press/Media: Press / Media

Description

At de retningslinjer, som findes på FVSTs Alt om Kost hjemmeside om et indtag på 3-4 æg/uge ikke giver øget risiko for sygdom, og at raske personer godt kan indtage op til 7 æg/uge uden øget risiko for hjertekarsygdom. Personer med type-2-diabetes øger deres risiko for hjertekarsygdom med et indtag på 7 æg/uge, og mange ved ikke, at de har T2D. ”Anbefalingen” gælder det totale indtag af æg, dvs inkl. det man får i gratin, kager, mayo o.lign, men at de ikke bør være hovedkilden til æg i kosten. Der sker ikke noget ved, at æg-indtaget overstiger ”anbefalingen” en gang imellem, da det er en gennemsnitsværdi over en periode.

Subject

Anbefaling for indtag af æg
Period13 Jan 2015

Media contributions

1

Media contributions

  • TitleAnbefaling for indtag af æg
    Media name/outletSamvirke
    Media typePrint
    Date13/01/2015
    Producer/AuthorInger Abildgaard
    PersonsHeddie Mejborn