Description

Seniorrådgiver Lea Bredsdorff har som baggrundsinformation fortalt om resultaterne af en omfattende litteraturgennemgang, DTU Fødevareinstituttet har lavet, af viden om sojas sundhedsskadelige effekter. Den har specielt fokus på, om der kan være en risiko forbundet med højt sojaindtag for ufødte børn (via gravide kvinders indtag) og for børn i alderen 4-10 år.

Da en sundhedsmæssig risiko ikke kan udelukkes ved et højt indtag af sojabaserede produkter i aldersgruppen, er Leah Bredsdorffs råd, at hvis dit barn spiser plantebaseret, så sørg for at det er en blanding af produkter og ikke bare sojabaserede produkter.

Period20 Nov 2020

Media coverage

1

Media coverage

  • TitleMulige sundhedsskadelige effekter af højt sojaindtag hos børn
    Degree of recognitionNational
    Media name/outletTV2.dk
    Media typeWeb
    Country/TerritoryDenmark
    Date20/11/2020
    Producer/AuthorFreja Madsen
    PersonsLea Bredsdorff