Press/Media: Press / Media

Description

Jeg forklarede hvorfor folk oftere får salmonella i udlandet – fødevarehygiejne – fortalte at man skal tænke sig om, ikke spise mad der har stået og bagt i solen, skralde frugt og grønt mm.
Forklarede at vi har mere salmonella i svineproduktionen end i fjerkræproduktionen og de metoder vi bruger i fjerkræproduktionen ikke bare kan overføres. At indsatsen i svin primært ligger på slagteriet og branchen har nået målet med 1% i år.
Forklarede at man aldrig kan garantere at der ikke er salmonella i fjerkræ, men at overvågningsystemet er meget tæt og derfor vil fange det meste. At vi er på et meget lavt niveau
Hun spurgte til Campylobacter og jeg fortalte om generel køkkenhygiejne

Subject

Zoonoserapporten, salmonellasmittekilderegnskabet, svinekød, kyllingekød, udlandsrejse, campylobacter
Period25 Aug 2015

Media contributions

1

Media contributions

  • TitleZoonoserapporten, salmonellasmittekilderegnskabet, svinekød, kyllingekød, udlandsrejse, campylobacter
    Media typeTelevision
    Date25/08/2015
    PersonsBirgitte Helwigh