Press/Media: Press / Media

Description

Fortalt at pasteurisering ikke slår alle Salmonella ihjel samtidig, men at man gradvist nærmer sig 0 (forklaret om D-værdier). Sagt at et højt indhold i råvaren kan udfordre systemet. Sagt at der er grænser for hvor meget varme/tid man kan give flydende æg før det koagulerer. Fortalt at man løbende kontrollerer processen, og at jeg anser den for at være sikker. Men sagt at der ikke er noget der er 100 %.
Sagt at jeg forstår ræsonnementet der fører til tilbagetrækning af alle pasteuriserede produkter, fordi en positiv betyder i et parti kan betyde at andre partier kan være positive, selvom de er fundet negative.

Subject

Salmonella i pasteuriseret æg – hvordan kan det lade sig gøre?
Period22 Aug 2014

Media contributions

1

Media contributions

  • TitleSalmonella i pasteuriseret æg – hvordan kan det lade sig gøre?
    Media name/outletTV2.dk
    Media typeWeb
    Date22/08/2014
    Producer/AuthorNathalie Brågaard
    PersonsJens Kirk Andersen