Press/Media: Press / Media

Description

DTU Fødevareinstituttet afleverede i marts en ny national kostundersøgelse, der har set nærmere på danskernes kost fra 2011-13, herunder ikke mindst frugt og grøntforbruget. > Ifølge Sisse Fagt, seniorrådgiver på DTU Fødevareinstituttet er det rigtigt, at danskerne har en tendens til at klumpe grøntforbruget sammen til aftensmaden, mens frugt også bliver spist til mellemmåltider. Hun ser en stor forhindring i, at mange danskere ikke er klar over, hvornår de har fået den mængde frugt og grønt, de skal have. > ”Mange misforstår anbefalingerne og ved for eksempel ikke at flåede dåsetomater også tæller med ved siden af rå grøntsager eller tror at det primært handler om frugt, ikke grønt. På den måde jagter folk jo en evig dårlig samvittighed over, at de gerne vil spise flere af de grønne varer, men ved ikke hvor meget,” siger Sisse Fagt.

Subject

En ny undersøgelse fra Gartneriernes afsætningsudvalg viser at danskerne synes det er svært at spise frugt og grønt til alle måltider
Period4 May 2015

Media contributions

1

Media contributions

  • TitleEn ny undersøgelse fra Gartneriernes afsætningsudvalg viser at danskerne synes det er svært at spise frugt og grønt til alle måltider
    Media name/outletFood Culture
    Media typeWeb
    Date04/05/2015
    Producer/AuthorChristian Erin-Madsen
    PersonsSisse Fagt