Description

For første gang nogensinde afholdes der en sommerskole i Cyber Security som et samarbejde mellem Center for Cybersikkerhed (FE) og en række uddannelses- og forskningsinstitutioner, KEA, AAU, SDU, CBS, DTU. Afholdelsen finansieres gennem en bevilling fra Center for Cybersikkerhed (FE).
Sommerskolen forløber over dagene 19. til 23. august 2019 (kl. 9-17) og omfatter tidsaktuelle indlæg, der giver deltagerne viden de kan benytte i dagligdagen. Som deltager forventes du at arbejde indenfor informations- og kommunikationsteknologi eller være godt i gang med en uddannelse indenfor dette område. Det er en fordel, hvis du kender noget til programmering og til netværkskommunikation.
Sommerskolen er samtidig et sted, hvor erhvervsaktive fra industrien og det offentlige, samt studerende, mødes og uformelt snakker sammen om deres fælles interesse for Cyber Security og hvordan vi som virksomhed og som person beskytter os bedre på Internettet. Sommerskolen fungerer dermed også som grobund for kommende samarbejder indenfor feltet.
Period19 Aug 201923 Aug 2019
Event titleCyber Security Summer School 2019: null
Event typeConference
LocationCopenhagen, Denmark
Degree of RecognitionNational