Improved optical solutions for on-chip light scattering detection

Publication: ResearchPh.D. thesis – Annual report year: 2011

Standard

Improved optical solutions for on-chip light scattering detection. / Jensen, Thomas Glasdam.

Kgs. Lyngby, Denmark : Technical University of Denmark (DTU), 2011.

Publication: ResearchPh.D. thesis – Annual report year: 2011

Harvard

Jensen, TG 2011, Improved optical solutions for on-chip light scattering detection. Ph.D. thesis, Technical University of Denmark (DTU), Kgs. Lyngby, Denmark.

APA

Jensen, T. G. (2011). Improved optical solutions for on-chip light scattering detection. Kgs. Lyngby, Denmark: Technical University of Denmark (DTU).

CBE

Jensen TG 2011. Improved optical solutions for on-chip light scattering detection. Kgs. Lyngby, Denmark: Technical University of Denmark (DTU).

MLA

Jensen, Thomas Glasdam Improved optical solutions for on-chip light scattering detection Kgs. Lyngby, Denmark: Technical University of Denmark (DTU). 2011.

Vancouver

Jensen TG. Improved optical solutions for on-chip light scattering detection. Kgs. Lyngby, Denmark: Technical University of Denmark (DTU), 2011.

Author

Jensen, Thomas Glasdam / Improved optical solutions for on-chip light scattering detection.

Kgs. Lyngby, Denmark : Technical University of Denmark (DTU), 2011.

Publication: ResearchPh.D. thesis – Annual report year: 2011

Bibtex

@phdthesis{255444ae0dc5450e883788e2ae5a3ba6,
title = "Improved optical solutions for on-chip light scattering detection",
abstract = "Flowcytometri i mikroapparater har hidtil været begrænset til celler og partikler med en størrelse på flere mikrometer. Men ved at forbedre følsomheden af disse apparater, såaledes at partikler i (og under) det lave mikrometer område kan påvises, kan det blive muligt at anvende integrerede mikro flowcytometre som sensor i forskellige bio-kemiske lab-On-a-Chip (LOC) enheder. Denne afhandling præsenterer den teori der vedrører on-chip flowcytometri og beskriver eksperimenter udført med anordninger beregnet til at flytte detektionsgrænsen længere mod submikrometer partikler. Under dette arbejde, var det nødvendigt at udvikle LabVIEW programmet {"}RayLab{"} for at kunne simulere den optiske opførsel af forskellige bølgeleder og mikrolinse konfigurationer. Det første vellykkede eksperiment blev lavet med en mikrofluid enhed bestående af et glas substrat med et SU-8 og et polydimethylsiloxan (PDMS) lag. Enheden indeholdt integrerede mikrooptiske elementer og en to-lags mikrokanal struktur. Med denne kanal struktur var det muligt at opnå on-chip tre-dimensionel (3D) hydrodynamisk fokusering over et bredt spektrum af Reynolds tal (0,5",
author = "Jensen, {Thomas Glasdam}",
year = "2011",
month = "2",
publisher = "Technical University of Denmark (DTU)",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Improved optical solutions for on-chip light scattering detection

AU - Jensen,Thomas Glasdam

PY - 2011/2

Y1 - 2011/2

N2 - Flowcytometri i mikroapparater har hidtil været begrænset til celler og partikler med en størrelse på flere mikrometer. Men ved at forbedre følsomheden af disse apparater, såaledes at partikler i (og under) det lave mikrometer område kan påvises, kan det blive muligt at anvende integrerede mikro flowcytometre som sensor i forskellige bio-kemiske lab-On-a-Chip (LOC) enheder. Denne afhandling præsenterer den teori der vedrører on-chip flowcytometri og beskriver eksperimenter udført med anordninger beregnet til at flytte detektionsgrænsen længere mod submikrometer partikler. Under dette arbejde, var det nødvendigt at udvikle LabVIEW programmet "RayLab" for at kunne simulere den optiske opførsel af forskellige bølgeleder og mikrolinse konfigurationer. Det første vellykkede eksperiment blev lavet med en mikrofluid enhed bestående af et glas substrat med et SU-8 og et polydimethylsiloxan (PDMS) lag. Enheden indeholdt integrerede mikrooptiske elementer og en to-lags mikrokanal struktur. Med denne kanal struktur var det muligt at opnå on-chip tre-dimensionel (3D) hydrodynamisk fokusering over et bredt spektrum af Reynolds tal (0,5

AB - Flowcytometri i mikroapparater har hidtil været begrænset til celler og partikler med en størrelse på flere mikrometer. Men ved at forbedre følsomheden af disse apparater, såaledes at partikler i (og under) det lave mikrometer område kan påvises, kan det blive muligt at anvende integrerede mikro flowcytometre som sensor i forskellige bio-kemiske lab-On-a-Chip (LOC) enheder. Denne afhandling præsenterer den teori der vedrører on-chip flowcytometri og beskriver eksperimenter udført med anordninger beregnet til at flytte detektionsgrænsen længere mod submikrometer partikler. Under dette arbejde, var det nødvendigt at udvikle LabVIEW programmet "RayLab" for at kunne simulere den optiske opførsel af forskellige bølgeleder og mikrolinse konfigurationer. Det første vellykkede eksperiment blev lavet med en mikrofluid enhed bestående af et glas substrat med et SU-8 og et polydimethylsiloxan (PDMS) lag. Enheden indeholdt integrerede mikrooptiske elementer og en to-lags mikrokanal struktur. Med denne kanal struktur var det muligt at opnå on-chip tre-dimensionel (3D) hydrodynamisk fokusering over et bredt spektrum af Reynolds tal (0,5

M3 - Ph.D. thesis

BT - Improved optical solutions for on-chip light scattering detection

PB - Technical University of Denmark (DTU)

ER -