Implementation of life cycle assessment models in solid waste management

Publication: ResearchPh.D. thesis – Annual report year: 2011

Standard

Implementation of life cycle assessment models in solid waste management. / Damgaard, Anders; Christensen, Thomas Højlund (Supervisor).

Kgs. Lyngby, Denmark : Technical University of Denmark (DTU), 2010. 65 p.

Publication: ResearchPh.D. thesis – Annual report year: 2011

Harvard

Damgaard, A & Christensen, TH 2010, Implementation of life cycle assessment models in solid waste management. Ph.D. thesis, Technical University of Denmark (DTU), Kgs. Lyngby, Denmark.

APA

Damgaard, A., & Christensen, T. H. (2010). Implementation of life cycle assessment models in solid waste management. Kgs. Lyngby, Denmark: Technical University of Denmark (DTU).

CBE

Damgaard A, Christensen TH 2010. Implementation of life cycle assessment models in solid waste management. Kgs. Lyngby, Denmark: Technical University of Denmark (DTU). 65 p.

MLA

Vancouver

Damgaard A, Christensen TH. Implementation of life cycle assessment models in solid waste management. Kgs. Lyngby, Denmark: Technical University of Denmark (DTU), 2010. 65 p.

Author

Damgaard, Anders; Christensen, Thomas Højlund (Supervisor) / Implementation of life cycle assessment models in solid waste management.

Kgs. Lyngby, Denmark : Technical University of Denmark (DTU), 2010. 65 p.

Publication: ResearchPh.D. thesis – Annual report year: 2011

Bibtex

@phdthesis{375e6cb478fa43bd88791e48fbf5cf23,
title = "Implementation of life cycle assessment models in solid waste management",
abstract = "Teknologier til behandling af affald bliver løbende forbedret, og antallet af forskellige måder at behandle affaldet på er stigende. Det er derfor nødvendigt at finde en metode til at vurdere, hvad der er den mest optimale kombination af teknologier til affaldsbehandling. En af de metoder, der er blevet udviklet til at hjælpe med at udføre denne opgave, er livscyklusvurdering (LCA). Tidligere er en række LCA-modeller blevet udviklet til generel vurdering af specifikke produkter, men i dag bliver der også i stigende grad udviklet LCA-modeller specielt rettet mod affaldshåndtering. Sidstnævnte rejser spørgsmålet om, hvordan LCA-modeller bedst kan blive implementeret i behandlingen af fast affald. PhD projektet viste at en succesfuld implementering af modellerne kun kan foretages, når betydningen af nøgleparametre er velforstået, og at disse barrierer og problemstillinger altid tages i betragtning, da der ellers vil være sandsynlighed for et inkonsekvent resultat. Afhandlingen giver bud på hvordan man bør forholde sig til disse nøgleparametre i en LCA vurdering indenfor affaldsområdet. Ydermere giver afhandlingen bud på hvorledes modellerne kan bruge til udvikling af eksisterende og nye behandlingsteknikker indenfor affaldsområdet.",
author = "Anders Damgaard and Christensen, {Thomas Højlund}",
year = "2010",
month = "6",
isbn = "97-88-791855-95-5",
publisher = "Technical University of Denmark (DTU)",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Implementation of life cycle assessment models in solid waste management

AU - Damgaard,Anders

A2 - Christensen,Thomas Højlund

PY - 2010/6

Y1 - 2010/6

N2 - Teknologier til behandling af affald bliver løbende forbedret, og antallet af forskellige måder at behandle affaldet på er stigende. Det er derfor nødvendigt at finde en metode til at vurdere, hvad der er den mest optimale kombination af teknologier til affaldsbehandling. En af de metoder, der er blevet udviklet til at hjælpe med at udføre denne opgave, er livscyklusvurdering (LCA). Tidligere er en række LCA-modeller blevet udviklet til generel vurdering af specifikke produkter, men i dag bliver der også i stigende grad udviklet LCA-modeller specielt rettet mod affaldshåndtering. Sidstnævnte rejser spørgsmålet om, hvordan LCA-modeller bedst kan blive implementeret i behandlingen af fast affald. PhD projektet viste at en succesfuld implementering af modellerne kun kan foretages, når betydningen af nøgleparametre er velforstået, og at disse barrierer og problemstillinger altid tages i betragtning, da der ellers vil være sandsynlighed for et inkonsekvent resultat. Afhandlingen giver bud på hvordan man bør forholde sig til disse nøgleparametre i en LCA vurdering indenfor affaldsområdet. Ydermere giver afhandlingen bud på hvorledes modellerne kan bruge til udvikling af eksisterende og nye behandlingsteknikker indenfor affaldsområdet.

AB - Teknologier til behandling af affald bliver løbende forbedret, og antallet af forskellige måder at behandle affaldet på er stigende. Det er derfor nødvendigt at finde en metode til at vurdere, hvad der er den mest optimale kombination af teknologier til affaldsbehandling. En af de metoder, der er blevet udviklet til at hjælpe med at udføre denne opgave, er livscyklusvurdering (LCA). Tidligere er en række LCA-modeller blevet udviklet til generel vurdering af specifikke produkter, men i dag bliver der også i stigende grad udviklet LCA-modeller specielt rettet mod affaldshåndtering. Sidstnævnte rejser spørgsmålet om, hvordan LCA-modeller bedst kan blive implementeret i behandlingen af fast affald. PhD projektet viste at en succesfuld implementering af modellerne kun kan foretages, når betydningen af nøgleparametre er velforstået, og at disse barrierer og problemstillinger altid tages i betragtning, da der ellers vil være sandsynlighed for et inkonsekvent resultat. Afhandlingen giver bud på hvordan man bør forholde sig til disse nøgleparametre i en LCA vurdering indenfor affaldsområdet. Ydermere giver afhandlingen bud på hvorledes modellerne kan bruge til udvikling af eksisterende og nye behandlingsteknikker indenfor affaldsområdet.

M3 - Ph.D. thesis

SN - 97-88-791855-95-5

BT - Implementation of life cycle assessment models in solid waste management

PB - Technical University of Denmark (DTU)

ER -