Fiskeprodukter af høj kvalitet og med lavt indhold af salt

Publication: CommunicationJournal article – Annual report year: 2018

Documents

View graph of relations

Kostrådene siger mere fisk og mindre salt. Et projekt viser, at nye prædiktive modeller og software bidrager til fiskeprosukter med mindre salt, bedre smag og høj fødevaresikkerhed
Original languageDanish
JournalPlus Proces
Volume2018
Issue number3
Pages (from-to)16-19
ISSN0902-5057
StatePublished - 2018

Bibliographical note

5.29 Mejlholm, O., Soinjoki, J., Bøknæs, N., Koukou, I., Dalgaard, P. (2018). Fiskeprodukter af høj kvalitet og med lavt indhold af salt. Plus Proces, (3), 16-19.

Download as:
Download as PDF
Select render style:
APAAuthorCBE/CSEHarvardMLAStandardVancouverShortLong
PDF
Download as HTML
Select render style:
APAAuthorCBE/CSEHarvardMLAStandardVancouverShortLong
HTML
Download as Word
Select render style:
APAAuthorCBE/CSEHarvardMLAStandardVancouverShortLong
Word

Download statistics

No data available

ID: 149072431