Standard

Ernæringsmæssig evaluering af skolemads betydning for elevers kostindtag til frokost : En EVIUS rapport. / Sabinsky, Marianne; Toft, Ulla; Andersen, Klaus Kaae; Mikkelsen, Bent Egberg; Tetens, Inge.

Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet, 2010. 38 p.

Publication: ResearchReport – Annual report year: 2010

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Sabinsky, Marianne; Toft, Ulla; Andersen, Klaus Kaae; Mikkelsen, Bent Egberg; Tetens, Inge / Ernæringsmæssig evaluering af skolemads betydning for elevers kostindtag til frokost : En EVIUS rapport.

Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet, 2010. 38 p.

Publication: ResearchReport – Annual report year: 2010

Bibtex

@book{459ee8fc7a014c37ad45d05476711d63,
title = "Ernæringsmæssig evaluering af skolemads betydning for elevers kostindtag til frokost: En EVIUS rapport",
keywords = "madpakke, skolemad, Ernæring",
publisher = "Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet",
author = "Marianne Sabinsky and Ulla Toft and Andersen, {Klaus Kaae} and Mikkelsen, {Bent Egberg} and Inge Tetens",
year = "2010",
isbn = "978-87-92650-06-1",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Ernæringsmæssig evaluering af skolemads betydning for elevers kostindtag til frokost

T2 - En EVIUS rapport

A1 - Sabinsky,Marianne

A1 - Toft,Ulla

A1 - Andersen,Klaus Kaae

A1 - Mikkelsen,Bent Egberg

A1 - Tetens,Inge

AU - Sabinsky,Marianne

AU - Toft,Ulla

AU - Andersen,Klaus Kaae

AU - Mikkelsen,Bent Egberg

AU - Tetens,Inge

PB - Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet

PY - 2010

Y1 - 2010

N2 - Den ernæringsmæssige kvalitet af den frokost, eleverne indtager i skolens spisefrikvarter, er signifikant bedre, når de får skolemad i forhold til medbragte madpakker. På trods af dette er der plads til ernæringsmæssige forbedringer af den skolemad, der bliver tilbudt.

AB - Den ernæringsmæssige kvalitet af den frokost, eleverne indtager i skolens spisefrikvarter, er signifikant bedre, når de får skolemad i forhold til medbragte madpakker. På trods af dette er der plads til ernæringsmæssige forbedringer af den skolemad, der bliver tilbudt.

KW - madpakke

KW - skolemad

KW - Ernæring

UR - http://www.evius.aau.dk/digitalAssets/9/9002_dp1-ern--ringsm--ssig-evaluering-skolemad.pdf

BT - Ernæringsmæssig evaluering af skolemads betydning for elevers kostindtag til frokost

SN - 978-87-92650-06-1

ER -