Dokumentation af konvertering af trafiktal til emissionsopgørelser

Publication: CommissionedMemorandum – Annual report year: 2009

Standard

Dokumentation af konvertering af trafiktal til emissionsopgørelser. / Kveiborg, Ole; Jensen, Thomas Christian.

2009.

Publication: CommissionedMemorandum – Annual report year: 2009

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Kveiborg, Ole; Jensen, Thomas Christian / Dokumentation af konvertering af trafiktal til emissionsopgørelser.

2009.

Publication: CommissionedMemorandum – Annual report year: 2009

Bibtex

@misc{b2e4bae984e840a795784ad15f2722a9,
title = "Dokumentation af konvertering af trafiktal til emissionsopgørelser",
abstract = "Danmarks Miljøundersøgelser (DMU) er ansvarlig for at opgøre og rapportere danske drivhusgas-emissioner til Klimakonventionen, Geneve-konventionen og EU’s overvågningsmekanisme for driv-husgasser. Til brug for opgørelser af emissioner fra transportområdet har DMU behov for en række oplysninger fra Transportministeriet. Vejdirektoratet (VD) har hidtil stået for levering af disse oplysnin-ger. DMU skal nu som følge af Danmarks og EU’s ratificering af Kyoto-protokollen dokumentere, at der er foretaget de nødvendige foranstaltninger for at sikre de årlige opgørelser. Derfor ønskes nu en mere formaliseret aftale vedrørende levering af oplysninger for transportområdet. Dette notat sammenfatter de konverteringsrutiner og metoder, der er anvendt for at beregne bestan-den af køretøjer, deres trafikarbejde, hastigheder, last mv.",
author = "Ole Kveiborg and Jensen, {Thomas Christian}",
year = "2009",

}

RIS

TY - GEN

T1 - Dokumentation af konvertering af trafiktal til emissionsopgørelser

AU - Kveiborg,Ole

AU - Jensen,Thomas Christian

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Danmarks Miljøundersøgelser (DMU) er ansvarlig for at opgøre og rapportere danske drivhusgas-emissioner til Klimakonventionen, Geneve-konventionen og EU’s overvågningsmekanisme for driv-husgasser. Til brug for opgørelser af emissioner fra transportområdet har DMU behov for en række oplysninger fra Transportministeriet. Vejdirektoratet (VD) har hidtil stået for levering af disse oplysnin-ger. DMU skal nu som følge af Danmarks og EU’s ratificering af Kyoto-protokollen dokumentere, at der er foretaget de nødvendige foranstaltninger for at sikre de årlige opgørelser. Derfor ønskes nu en mere formaliseret aftale vedrørende levering af oplysninger for transportområdet. Dette notat sammenfatter de konverteringsrutiner og metoder, der er anvendt for at beregne bestan-den af køretøjer, deres trafikarbejde, hastigheder, last mv.

AB - Danmarks Miljøundersøgelser (DMU) er ansvarlig for at opgøre og rapportere danske drivhusgas-emissioner til Klimakonventionen, Geneve-konventionen og EU’s overvågningsmekanisme for driv-husgasser. Til brug for opgørelser af emissioner fra transportområdet har DMU behov for en række oplysninger fra Transportministeriet. Vejdirektoratet (VD) har hidtil stået for levering af disse oplysnin-ger. DMU skal nu som følge af Danmarks og EU’s ratificering af Kyoto-protokollen dokumentere, at der er foretaget de nødvendige foranstaltninger for at sikre de årlige opgørelser. Derfor ønskes nu en mere formaliseret aftale vedrørende levering af oplysninger for transportområdet. Dette notat sammenfatter de konverteringsrutiner og metoder, der er anvendt for at beregne bestan-den af køretøjer, deres trafikarbejde, hastigheder, last mv.

M3 - Faglig redegørelse

ER -