Designprocesser og arbejdsmiljø: Udvikling af ny teknologi til fødevareindustrien

Publication: Research - peer-reviewArticle in proceedings – Annual report year: 1999

View graph of relations

Dette papir handler om muligheder og betingelser for at inddrage arbejdsmiljøhensyn i designprocesser. Baggrunden for det er, at jeg har haft mulighed for at følge udviklingen af en ny maskine til fødevareindustrien næsten lige fra de grundlæggende idéer blev udviklet og foreløbig frem til i dag, hvor en prototype er under afprøvning. Udviklingsprojektet er således ikke færdigt endnu men det er muligt allerede nu at reflektere over muligheder og betingelser for at inddrage arbejdsmiljøaspekter i designprocessen. Problemstillingen er: Hvordan kan der i designprocessen inddrages hensyn til de kommende operatørers arbejdsmiljø? Kan der udvikles hjælpemidler eller metodikker der understøtter en proces båret af designerne selv?
Original languageDanish
Title of host publicationLæring og forandring - vejen til et bedre arbejdsmiljø
EditorsDalsgaard C et al.
Place of publicationKøbenhavn
PublisherNordisk Ergonomi Selskab og SAM
Publication date1999
Pages176-184
StatePublished

Conference

ConferenceNordisk Ergonomiselskabs årskonference
CityNyborg
Period01/01/99 → …
Download as:
Download as PDF
Select render style:
APAAuthorCBEHarvardMLAStandardVancouverShortLong
PDF
Download as HTML
Select render style:
APAAuthorCBEHarvardMLAStandardVancouverShortLong
HTML
Download as Word
Select render style:
APAAuthorCBEHarvardMLAStandardVancouverShortLong
Word

ID: 2425535