Standard

Cerealier del 2 – Kiks og kager - Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse. / Hansen, Kirsten Skovmand; Saxholt, Erling; Knuthsen, Pia.

1 ed. Søborg : Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet, 2011. 202 p.

Publication: ResearchReport – Annual report year: 2011

Harvard

Hansen, KS, Saxholt, E & Knuthsen, P 2011, Cerealier del 2 – Kiks og kager - Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse. 1 edn, Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet, Søborg.

APA

Hansen, K. S., Saxholt, E., & Knuthsen, P. (2011). Cerealier del 2 – Kiks og kager - Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse. (1 ed.) Søborg: Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet.

CBE

Hansen KS, Saxholt E, Knuthsen P 2011. Cerealier del 2 – Kiks og kager - Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse. 1 ed. Søborg: Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet. 202 p.

MLA

Hansen, Kirsten Skovmand, Erling Saxholt, and Pia Knuthsen Cerealier del 2 – Kiks og kager - Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse 1 udg. Søborg: Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet. 2011.

Vancouver

Hansen KS, Saxholt E, Knuthsen P. Cerealier del 2 – Kiks og kager - Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse. 1 ed. Søborg: Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet, 2011. 202 p.

Author

Hansen, Kirsten Skovmand; Saxholt, Erling; Knuthsen, Pia / Cerealier del 2 – Kiks og kager - Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse.

1 ed. Søborg : Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet, 2011. 202 p.

Publication: ResearchReport – Annual report year: 2011

Bibtex

@book{6539e3706c5043b3b0a1371af0e5898a,
title = "Cerealier del 2 – Kiks og kager - Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse",
publisher = "Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet",
author = "Hansen, {Kirsten Skovmand} and Erling Saxholt and Pia Knuthsen",
year = "2011",
edition = "1",
isbn = "978-87-92158-36-9",

}

RIS

TY - RPRT

T1 - Cerealier del 2 – Kiks og kager - Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse

A1 - Hansen,Kirsten Skovmand

A1 - Saxholt,Erling

A1 - Knuthsen,Pia

AU - Hansen,Kirsten Skovmand

AU - Saxholt,Erling

AU - Knuthsen,Pia

PB - Danmarks Tekniske Universitet, Fødevareinstituttet

PY - 2011/12

Y1 - 2011/12

BT - Cerealier del 2 – Kiks og kager - Kortlægning af næringsstofindhold. Analytisk undersøgelse

SN - 978-87-92158-36-9

ER -