Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko?

Publication: Research - peer-reviewBook – Annual report year: 2000

Standard

Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko? / Hasle, Peter; Broberg, Ole; Hvenegaard, Hans; Jensen, Ulla Brund.

København : Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA), 2000. 77 p.

Publication: Research - peer-reviewBook – Annual report year: 2000

Harvard

Hasle, P, Broberg, O, Hvenegaard, H & Jensen, UB 2000, Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko? Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA), København.

APA

Hasle, P., Broberg, O., Hvenegaard, H., & Jensen, U. B. (2000). Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko? København: Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA).

CBE

Hasle P, Broberg O, Hvenegaard H, Jensen UB 2000. Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko?. København: Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA). 77 p.

MLA

Hasle, Peter et al. Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko? København: Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA). 2000.

Vancouver

Hasle P, Broberg O, Hvenegaard H, Jensen UB. Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko? København: Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA), 2000. 77 p.

Author

Hasle, Peter; Broberg, Ole; Hvenegaard, Hans; Jensen, Ulla Brund / Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko?

København : Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA), 2000. 77 p.

Publication: Research - peer-reviewBook – Annual report year: 2000

Bibtex

@book{d5cc8ee18bc54ee4a0c26be35a634c26,
title = "Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko?",
abstract = "Denne udredning er udarbejdet af CASA på foranledning af arbejdsmiljøudvalget i Ingeniørforeningen i Danmark (IDA). Udvalget har ønsket en indledende udredning om effekterne af den forebyggende arbejdsmiljøindsats i Danmark de sidste 25 år samt nogle bud på, hvordan denne indsats kan styrkes fremover. Udredningen er udarbejdet i perioden 1. februar til 1. juli 2000. Udgangspunktet for udredningen var spørgsmålet om, der er opstået et paradoksproblem: På trods af en stor indsats inden for arbejdsmiljøsystemet de sidste 25 år er det ikke muligt at konstatere en klar helbredsmæssig effekt af denne indsats.",
keywords = "Work environment regulation, workplace assessment, management of occupational health and safety, Work environment, Safety organization",
author = "Peter Hasle and Ole Broberg and Hans Hvenegaard and Jensen, {Ulla Brund}",
year = "2000",
publisher = "Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA)",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko?

AU - Hasle,Peter

AU - Broberg,Ole

AU - Hvenegaard,Hans

AU - Jensen,Ulla Brund

PY - 2000

Y1 - 2000

N2 - Denne udredning er udarbejdet af CASA på foranledning af arbejdsmiljøudvalget i Ingeniørforeningen i Danmark (IDA). Udvalget har ønsket en indledende udredning om effekterne af den forebyggende arbejdsmiljøindsats i Danmark de sidste 25 år samt nogle bud på, hvordan denne indsats kan styrkes fremover. Udredningen er udarbejdet i perioden 1. februar til 1. juli 2000. Udgangspunktet for udredningen var spørgsmålet om, der er opstået et paradoksproblem: På trods af en stor indsats inden for arbejdsmiljøsystemet de sidste 25 år er det ikke muligt at konstatere en klar helbredsmæssig effekt af denne indsats.

AB - Denne udredning er udarbejdet af CASA på foranledning af arbejdsmiljøudvalget i Ingeniørforeningen i Danmark (IDA). Udvalget har ønsket en indledende udredning om effekterne af den forebyggende arbejdsmiljøindsats i Danmark de sidste 25 år samt nogle bud på, hvordan denne indsats kan styrkes fremover. Udredningen er udarbejdet i perioden 1. februar til 1. juli 2000. Udgangspunktet for udredningen var spørgsmålet om, der er opstået et paradoksproblem: På trods af en stor indsats inden for arbejdsmiljøsystemet de sidste 25 år er det ikke muligt at konstatere en klar helbredsmæssig effekt af denne indsats.

KW - Work environment regulation

KW - workplace assessment

KW - management of occupational health and safety

KW - Work environment

KW - Safety organization

M3 - Bog

BT - Arbejdsmiljøindsatsen i 25 år - succes eller fiasko?

PB - Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA)

ER -