Arbejdsmiljø og teknologisk udvikling. Nye strategier og perspektiver

Publication: Research - peer-reviewBook – Annual report year: 2001

Standard

Arbejdsmiljø og teknologisk udvikling. Nye strategier og perspektiver. / Broberg, Ole; Clausen, Christian.

København : Arbejdsmiljørådets Service Center, 2001. 90 p.

Publication: Research - peer-reviewBook – Annual report year: 2001

Harvard

APA

CBE

Broberg O, Clausen C 2001. Arbejdsmiljø og teknologisk udvikling. Nye strategier og perspektiver. København: Arbejdsmiljørådets Service Center. 90 p.

MLA

Vancouver

Broberg O, Clausen C. Arbejdsmiljø og teknologisk udvikling. Nye strategier og perspektiver. København: Arbejdsmiljørådets Service Center, 2001. 90 p.

Author

Broberg, Ole; Clausen, Christian / Arbejdsmiljø og teknologisk udvikling. Nye strategier og perspektiver.

København : Arbejdsmiljørådets Service Center, 2001. 90 p.

Publication: Research - peer-reviewBook – Annual report year: 2001

Bibtex

@book{55e65adef8344346ab4aed11f69b9b75,
title = "Arbejdsmiljø og teknologisk udvikling. Nye strategier og perspektiver",
abstract = "Denne antologi er skrevet af forskere, der har været involveret i forskningsprogrammet ‘Arbejdsmiljø i virksomhedernes teknologiske udvikling’ (AMOTEK). Målet med antologien er at formidle resultater fra en række af de projekter, der har fundet sted under programmet. Målgruppen har vi internt i programmet kaldt ‘den refleksive arbejdsmiljøpraktiker’. Hermed har vi tænkt på arbejdsmiljøprofessionelle som BSTansatte, sikkerhedsledere, ansatte i arbejdstilsynet, konsulenter i organisationerne m.fl. Under programmet har der været gennemført en række delprojekter herunder også ph.d.-projekter. Programmets formål har været 1) at udforske og udvikle teoretiske forståelser af relationen mellem teknologiudvikling og arbejdsmiljø, 2) at udvikle, operationalisere, formidle, og i videst.",
keywords = "Participation, Technology assessment, management of occupational health and safety, Technological change, Work environment",
author = "Ole Broberg and Christian Clausen",
year = "2001",
isbn = "87-90879-39-2",
publisher = "Arbejdsmiljørådets Service Center",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Arbejdsmiljø og teknologisk udvikling. Nye strategier og perspektiver

AU - Broberg,Ole

AU - Clausen,Christian

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Denne antologi er skrevet af forskere, der har været involveret i forskningsprogrammet ‘Arbejdsmiljø i virksomhedernes teknologiske udvikling’ (AMOTEK). Målet med antologien er at formidle resultater fra en række af de projekter, der har fundet sted under programmet. Målgruppen har vi internt i programmet kaldt ‘den refleksive arbejdsmiljøpraktiker’. Hermed har vi tænkt på arbejdsmiljøprofessionelle som BSTansatte, sikkerhedsledere, ansatte i arbejdstilsynet, konsulenter i organisationerne m.fl. Under programmet har der været gennemført en række delprojekter herunder også ph.d.-projekter. Programmets formål har været 1) at udforske og udvikle teoretiske forståelser af relationen mellem teknologiudvikling og arbejdsmiljø, 2) at udvikle, operationalisere, formidle, og i videst.

AB - Denne antologi er skrevet af forskere, der har været involveret i forskningsprogrammet ‘Arbejdsmiljø i virksomhedernes teknologiske udvikling’ (AMOTEK). Målet med antologien er at formidle resultater fra en række af de projekter, der har fundet sted under programmet. Målgruppen har vi internt i programmet kaldt ‘den refleksive arbejdsmiljøpraktiker’. Hermed har vi tænkt på arbejdsmiljøprofessionelle som BSTansatte, sikkerhedsledere, ansatte i arbejdstilsynet, konsulenter i organisationerne m.fl. Under programmet har der været gennemført en række delprojekter herunder også ph.d.-projekter. Programmets formål har været 1) at udforske og udvikle teoretiske forståelser af relationen mellem teknologiudvikling og arbejdsmiljø, 2) at udvikle, operationalisere, formidle, og i videst.

KW - Participation

KW - Technology assessment

KW - management of occupational health and safety

KW - Technological change

KW - Work environment

M3 - Bog

SN - 87-90879-39-2

BT - Arbejdsmiljø og teknologisk udvikling. Nye strategier og perspektiver

PB - Arbejdsmiljørådets Service Center

ER -